Date companie
 
 
 
 

Gheorghe Ștefan zis Pinalti, plasat în arest la domiciliu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arest, domiciliu, gheorghe, stefan, pinalti
 

Gheorghe Ștefan, plasat în arest la domiciliu! Așa a decis Înalta Curte de Casație și Justiție. Fostul primar al municipiului Piatra Neamț, a părăsit arestul preventiv după 6 luni. La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Gheorghe Ștefan, zis "Pinalti" a declarat că fotbalul și politica l-au adus după gratii.

GHEORGHE ȘTEFAN, fost primar al orașului Piatra Neamț "Că am intrat în politica e lucrul care mi-l reproșez pentru că am intrat într-un anumit sistem care m-a dus la închisoare.- Nu mai fac politica în viața mea!"

Gheorghe Ștefan a negat că ar fi facut denunțuri împotriva celor implicați în dosarul Microsoft.

GHEORGHE ȘTEFAN, fost primar al orașului Piatra Neamț "Se vehicula că am făcut denunțuri de persoane foarte importante din România, lucrul ăsta e fals, un singur lucru am spus eu, că la campania prezidențială din 2009 erau două sedii de campanie."

Fostul edil mai apreciat că a greșit foarte mult că a avut încredere în oameni, încredere care a fost fructificată de unii.

GHEORGHE ȘTEFAN, fost primar al orașului Piatra Neamț "Îmi pare rău că am avut încredere în unii oameni care m-au dezamăgit. Procurorii și judecătorii m-au judecat pe mine personal corect și nu am ce să le reproșez, dar mă gândesc că există o justiție divină și vor plăti toți - dupa faptele și după inima lor."

În politică nu poți să ai mâinile curate, mai spune Pinalti.

GHEORGHE ȘTEFAN, fost primar al orașului Piatra Neamț "Cred că toți politicienii sau majoritatea - au făcut sau vor face greșelile pe care le-am făcut eu, însă probabil la un anumit nivel și unii mai au și șansă. Eu n-am avut - în politică e foarte greu să reziști să fii alb imaculat. "

Experiența arestului e una traumatizantă, a mai spus fostul primar de la Piatra Neamț.

GHEORGHE ȘTEFAN, fost primar al orașului Piatra Neamț "Este o maximă la noi, că ce nu te omoară te întărește, dar vă spun cu siguranta că Beciul Domnesc te înmoaie si oricum nu iesi tare de acolo."

Gheorghe Ștefan este acuzat de fapte de corupție în legătură cu modul în care au fost atribuite licențele Microsoft, timp de zece ani. Fostul primar din Piatra Neamț este ultimul inculpat din dosarul Microsoft care părăsește arestul, după ce toți ceilalți au primit decizii mai blânde din partea judecătorilor, dar numai după ce au început să colaboreze cu anchetatorii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2