Date companie
 
 
 
 

Ghișeul.ro, și pe mobil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Burduja la National FM
 

Este oficial, a devenit operațională plata impozitelor și taxelor prin aplicația pentru mobil Ghișeul.ro. Aplicația este disponibilă, atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pe cele cu IOS. Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat, vineri dimineață, la Național FM, în cadrul emisiunii ”România Vorbește” moderată de Denis Ciulinaru, că aplicația Ghișeul.ro de pe mobil va avea un mai mare succes decât varianta desktop.

SEBASTIAN BURDUJA, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării ”Practic, nu adaugă funcționalită și față de ceea ce regăsim în varianta browser, desktop. Este un mod mult mai facil de a utiliza platforma Ghișeul.ro, mult mai rapid, și am observat, chiar și în trecut, că 60% dintre toate plățile efectuate din browser erau efectuate de pe dispozitive mobile. S-a constatat această nevoie de a avea și o aplicație. În sfârșit, o avem!"

În prezent, 1.300 de instituții interconectate, de la nivel central și local, furnizează circa 400 de servicii publice pe Ghișeul.ro. Numărul total de tranzacții realizat prin intermediul platformei este de nouă milioane de plăți, în 2022 fiind procesate peste 3,7 milioane de tranzacții. Anul acesta, platforma Ghișeul.ro nu mai este folosită doar pentru impozitele anuale, 30% dintre utilizatori apelând și la alte servicii.


Ghișeul.ro, și pe mobil

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2