Date companie
 
 
 
 

Giani Glonț, un cunoscut motociclist din Pitești, a murit strivit de mașina pe care o repara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, masina, ancheta, pitesti, ucis, motociclist, service, giani, ITM, repara, glont
 

Giani Glonț, unul dintre cei mai cunoscuți împătimiți de motoare din România, a murit strivit de mașina pe care o repara. Cricul pe care era sprijinit autoturismul a cedat, iar bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prins dedesubt. Nenorocirea s-a produs la subsolul unei clădiri, pe care motociclistul o închiriase ca să-și deschidă un service. Cel care l-a găsit fără suflare a fost chiar proprietarul clădirii. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic, pentru a-l readuce la viață.

MĂDĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt, Poliția Argeș ”Se efectuează verificări, bărbatul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea continuării cercetărilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

Giani Glonț era cunoscut în lumea motocicliștilor. El i-a unit pe iubitorii de motoare din județul Argeș într-un club, iar de-a lungul timpului a organizat mai multe acțiuni caritabile împreună cu aceștia. Pasiunea sa pentru motociclete i-a inspirat pe mulți.

GIANI GLONȚ ”Este singura motocicleta care are airbag, marșarier, încălzire în scaune, în mânere, plus alte dotări. Asta nu mai e gram de nebunie, e un car de nebunie. Putem spune că e mai mult o pasiune.”

Poliția și I.T.M. au demarat o anchetă, pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă. În evidențele acestor instituții, la adresa respectivă figurau câteva birouri ce-i aparțineau lui Giani Glonț.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2