Date companie
 
 
 
 

Gigi Becali așteaptă decizia Curții de Apel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : becali, tribunal, decizie, curtea, apel, avocat, gigi, dancu
 

Gigi Becali vrea să fie eliberat! Latifundiarul din Pipera le-a cerut, joi, judecãtorilor sã-l scape de chinurile pușcãriei. Magistrații Tribunalului București și-au declinat, însã, competența, iar soarta lui va fi decisã de Curtea de Apel. Dupã ce, pe holurile instanței a fãcut haz de necaz cu jandarmii, Becali a intrat fãrã emoții în sala de judecatã. Ba, chiar, i-a fãcut complimente judecãtoarei. Veselia s-a terminat când avocatul sãu și-a început pledoaria. Pentru câteva minute, Gigi Becali a crezut cã acesta vorbește împotriva sa și a trecut imediat la atac. L-a certat pe apãrãtorul sãu și i-a reproșat cã lucreazã împotriva interesului său. Pânã la urmã, condamnatul a fost convins de avocat cã pledoaria ii este favorabila.

CÃTÃLIN DANCU, avocat "Nu vã uitați, dumneavoastrã, la domnul Becali, cã eu îl cunosc de 18 ani de zile și m-am obișnuit deja cu el. Din punctul meu de vedere, vom continua sã lucrãm liniștiți."

În fața judecãtorului, Gigi Becali l-a invocat, din nou, pe Dumnezeu, și s-a comparat cu Sfântul Gheorghe. "Vreau sã gãtați chinurile! Faceți cum credeți! Oricum, le primesc și eu, ca Sfântul Gheorghe, cã nu vin de la procurori, vin de la Dumnezeu. Sã se termine cu chinurile, cu zãbrele, cu lacãte, cu dube. Sã vã dea Dumnezeu sãnãtate!", ar fi declarat George Becali în fața judecãtorilor. La începutul sãptãmânii viitoare, el va avea un nou proces la Curtea de Apel București. Apãrãtorii sãi vor sã le dovedeascã judecãtorilor care l-au condamnat, ca nu aveau acces la informațiile secrete din dosarul omului de afaceri. Daca vor reusi, atunci condamnarea lui Gigi Becali va deveni nula.

CÃTÃLIN DANCU, avocat "Aceste certificate de acces sunt emise de o autoritate competentã, care îi verificã pe judecãtori, dacã meritã sã le primeascã și, dacã meritã sã facã parte din acest complet. Dacã nu meritã, soluțiile pronunțate de ei sunt nule."

Gigi Becali asteapta, acum decizia magistratilor Curtii de Apel. În cazul în care aceasta îi va fi favorabilă, atunci el va fi eliberat și va petrece sărbătorile acasa, împreună cu familia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Mario Iorgulescu, decizie de arestare preventivă ( 15 Mai 2020 )

  Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv, în urma deciziei de astăzi a Tribunalului București. Instanța a stabilit ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării. Sentința nu este...

 • Ofițer de poliție, anchetat pentru o mită de peste un milion de euro ( 2 Mai 2020 )

  Ofițer de poliție judiciară, reținut de procurorii anticorupție după ce ar cerut mită peste un milion de euro! Anchetatorii au dezvăluit că, în perioada februarie - aprilie 2020, suspectul, în calitate de ofițer de poliție judiciară...

 • Desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier, neconstituțională ( 24 Februarie 2020 )

  O nouă lovitură de teatru pe scena politică! Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2