Date companie
 
 
 
 

Gigi Becali își execută sentința la Penitenciarul Rahova, alături de Cioflină și Babiuc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : penitenciar, becali, dosar, rahova, inchisoare, MApN, sentinta, terenuri, condamnati, schimb, cioflina, babiuc
 

Gigi Becali s-a reîntors după gratii, la patru ani de la arestul preventiv din cazul furtului mașinii. De data aceasta, el a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale. George Becali este încarcerat, acum, la Penitenciarul Rahova, în carantină, conform procedurii, alături de alți doi condamnați în acest dosar, Victor Babiuc și Dumitru Cioflină. Trei, dintre cei cinci judecători ai Instanței Supreme, au hotărât, luni, să-l condamne la doi ani cu executare, în acest dosar. Pedeapsa a fost coroborată cu cea din dosarul în care omul de afaceri a fost cercetat pentru sechestrare de persoane: trei ani cu suspendare!

SENTINȚĂ: "Inculpatul Becali George, urmând a executa pedeapsa cea mai grea, de trei ani închisoare, și pedeapsa complementară interzicerii exercitării drepturilor, de cinci ani, după executarea pedepsei principale."

Gigi Becali a așteptat la Parlament sentința magistraților care au analizat recursului procurorilor anticorupție. După ce a aflat de condamnare, latifundiarul din Pipera a declarat că vrea să scape cât mai repede din închisoare.

GIGI BECALI, om de afaceri "Nu credeam că se poate așa ceva! Cum poti să îți bați joc de o familie așa, pentru că ai făcut schimb de terenuri acum 15 ani. Asta nu e țara lui Hristos, e țara lui Satan!"

Cel mai greu pentru Gigi Becali va fi să stea departe de familia sa, în următorii ani.

GIGI BECALI, om de afaceri "Sora mea a leșinat, atât! În rest... Mama e tare, e credincioasă. Zice așa a vrut Dumnezeu, l-a dus acolo! Cum să nu fii afectat, când știi că o să plec din casa mea, în loc să dormi cu fetele, cu copiii tăi! Eu, acum, mă scol trei ani și, în fiecare seară, nu o să am fetele lângă mine!"

Gigi Becali a anunțat că va ataca pe toate căile hotărârea judecătorilor. El va face plângere la CEDO și îi va cere clemență chiar șefului statului.

GIGI BECALI, om de afaceri "-Vă gândiți să îi cereți grațierea lui Traian Băsescu? -Prima dată la asta m-am gândit! (...) Toate demersurile care le pot face, smerenie, orice, le voi face, pentru ca să fiu liber pentru familia mea, nu-mi cad galoanele dacă cer!"

AMBIANȚĂ "Doamne, ajută!"

după ce a aflat că va face trei ani de închisoare, Gigi Becali a trecut pe acasă, unde a stat aproape o oră cu rudele și apropiații veniți la reședința sa din Pipera. Becali, Cioflină și Babiuc, au ajuns spre seară la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Cu puțin înainte de miezul nopții, cei trei au fost transferați la Penitenciarul Rahova.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2