Date companie
 
 
 
 

Gigi Becali se retrage din viața publică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : steaua, becali, bani, viata, familie, vadim, publica, palat, fcsb
 

Gigi Becali intenționează să renunțe la fotbal și la viața publică! Omul de afaceri a făcut anunțul după moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a precizat că va renunța la orice apariție publică. Becali susține că a fost informat de persoane foarte influente din România că i se pregătește ceva rău, dacă nu se retrage din viața publică.

GIGI BECALI, finanțator F.C.S.B. "Acum vă spun lasați-mă în pace, nu mai veniți la biserică după mine că chiar din dragoste n-am să vă mai răspund. Nu mă mai sunați, pentru că nu vreau să mai stau în spațiu public."

Totodată, latifundiarul din Pipera a declarat că vrea să vândă și la palatul din centrul Bucureștiului. Referitor la viitorul F.C.S.B., Becali a afirmat că va mai investi maximum două milioane de euro, și că va înstrăina echipa în cazul în care nu se califică într-o cupă europeană sezonul viitor. El a mai spus că de-a lungul timpului a plătit taxe și impozite mai mari decât celelalte competitoare din Liga I la un loc, precizând că nu se poate vorbi despre evaziune la gruparea bucureșteană.

GIGI BECALI, finanțator F.C.S.B. "E adevărat că am și eu teamă de unele lucruri. O să dureze un an, poate doi, poate trei ca să vând tot, tot ce am eu, să vând. Poate Steaua să o țin dacă câștigă bani, dar eu vreau să vând tot. De ce? Nu vreau ca să fac ceva, că dacă fac ceva... Eu, de când am ieșit din temniță, nu semnez nimic, nu mă intereseză nicio afacere."

Gigi Becali a mai spus că le va ajuta financiar pe văduva și fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, dar că nu este dispus ca o parte din bani să fie dați pentru creșterea câinilor aflați în grija familiei defunctului politician. Gigi Becali a avut de executat o pedeapsă de trei ani și șase luni, după ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări. El a executat două treimi din pedeapsă și a fost eliberat condiționat, în luna aprilie, după aproape doi ani, pentru bună purtare. Gigi Becali mai are, însă, cel putin un dosar. Este vorba despre dosarul AVICOLA. În acest dosar este acuzat că a falimentat în mod intentionat firma Avicola Iasi, pe care a cumpărat-o în 2004 de la un afacerist bacăuan.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2