Date companie
 
 
 
 

Gimnastele de aur ale României au fost felicitate de premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, guvern, campionat, premier, Bruxelles, european, medalii, gimnaste, felicitate
 

Gimnastele de aur ale României au fost felicitate la Guvern! Premierul Victor Ponta le-a invitat la Palatul Victoria pe componentele echipei naționale care au făcut furori la Europenele de la Bruxelles, dar și pe antrenorii lor. Șeful Executivului le ține pumnii fetelor noastre și la Jocurile Olimpice de la Londra.

VICTOR PONTA, premierul României "Am dorit să vă felicit în direct. Am dorit să spun că sunt un împătimit al performanței și al sportului și tot ceea ce ține de puterile Guvernului vom face, pentru ca efortul dumneavoastra sa fie in mica parte răsplatite. In foarte mica parte, pentru că nu exista o mai mare rasplata decat mandria si fericirea pe care o aduceti."

Premierul a anunțat că Executivul va dubla primele acordate echipei feminine de gimnastică. Astfel, fiecare medaliată va primi 24 de mii de lei pentru performanțele obținute în Belgia. Antrenorii ''tricolorelor'' speră că autoritățile vor fi mereu alături de sportul care a adus atâtea succese de-a lungul anilor.

OCTAVIAN BELLU, antrenor, echipa feminină de gimnastică "Fac apel la Guvern, la primul ministru, sa rezolve acele probleme nerezolvate de ani de zile, pentru ca sportul să nu se afle în aceeași criză. Avem copii talentați, sperăm să facem o figura frumoasă la Olimpiadă."

Echipa feminină a României s-a întors de la Campionatul European cu patru medalii de aur din cinci posibile și două de argint. In concursul pe echipe România a devenit campioana bătrânului continent. La individual, Sandra Izbașa a luat aurul la sărituri. De asemenea, Larisa Iordache și Cătălina Ponor s-au clasat pe primele două poziții la sol și au făcut schimb de locuri în finala de la bârnă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2