Date companie
 
 
 
 

Gimnastele noastre au luat 4 medalii de aur si 2 de argint, la Europenele de la Bruxelles

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : aur, Bruxelles, europene, argint, medalii, gimnaste
 

Succesul gimnastelor noastre la Campionatul European de la Bruxelles a făcut înconjurul lumii. Lotul feminin s-a întors din Belgia cu un palmares fabulos: 4 medalii de aur- din 5 posibile- și două de argint. Imnul României a devenit adevăratul hit al competiției, după ce ''fabrica de medalii'', așa cum a fost denumit cuplul de antrenori Octavian Bellu-Mariana Bitang, a găsit din nou cheia succesului.

prin telefon: CRISTIAN ȚOPESCU, comentator sportiv "Mă bucur ca împreuna am savurat un nou mare succes al gimnasticii feminine romanesti, dupa o perioada in care aceste succese ne-au lipsit. Campionatul European reprezinta o utila repetitie in vederea celei mai mari competitii sportive mondiale, care va avea loc la Londra, si anume Jocurile Olimpice.''

prin telefon: MARIANA BITANG, antrenoare, Lotul Feminin de Gimnastică "Nu avem cum să sărbătorim că mai avem o competiție importantă unde mai avem șanse să câștigăm cel puțin trei medalii. Sper să sărbătorim după Jocurile Olimpice."

Larisa Iordache și Cătălina Ponor au reușit duminică o nouă dublă în finalele pe aparate și s-au clasat pe primele două locuri la sol. Fetele au făcut astfel schimb de poziții față de finala de la bârnă. Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur la sărituri, iar în concursul pe echipe, România a cucerit primul titlu european după o pauză de 4 ani.

SIMONA AMÂNAR, vicepreședinte, Federația Română de Gimnastică "Fetele mai au mult de arătat, pentru că aceste campionate au fost doar o verificare înaintea Jocurilor Olimpice și să sperăm că acolo vor fi la fel de bune și vor arăta că merită să fie pe cea mai înaltă treaptă a podiumului."

Izbânda de la Bruxelles a fost completată de cele 3 medalii de argint și 3 de bronz, cucerite de junioare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2