Date companie
 
 
 
 

Ginecolog acuzat de malpraxis, la Constața

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, malpraxis, medic, ginecolog, femeie, reclamatie, histerectomie
 

Un ginecolog constănțean este acuzat de o pacientă că, în urma operației, a mutilat-o pe viață. Gabriela Stan spune că doctorul i-a secționat vezica urinară, în timpul histerectomiei, motiv pentru care intenționează să îl dea în judecată. Medicul acuzat de malpraxis este chiar vicepreședintele Colegiului Medicilor din România.

GABRIELA STAN pacientă "În urma acestei operatii am constat dupã douã sãptãmâni cã vezica este perforatã! ªi ureterul e perforat! Erau dureri insuportabile!"

Pentru că se simțea foarte rău, pacienta a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

GABRIELA STAN pacientă "Nu îsi recunoaste! Considerã cã e suficient cã m-a dus în Sectia de urologie si cã mi-a rezolvat într-un fel problema, dar eu voi suferi toatã viata!"

Constănțeanca, în vârstă de 40 de ani, a făcut, în august, o reclamație la Colegiul Medicilor, dar nu a primit niciun răspuns.

GABRIELA STAN pacientă "Trebuie sã plãteascã pentru suferinta pe care mi-a produs-o, suferintã fizicã, psihicã, care cred cã vor rãmâne pentru toatã viata. A încercat prin diverse persoane sã mã facã cumva sã renunt!"

Șeful Clinicii de Ginecologie de la Spitalul Județean Constanța se declară nevinovat.

prin telefon: VLAD TICA medic ginecolog "Un asemenea incident nu poate fi, din punctul meu de vedere, considerat o vinã, atâta timp cât existã descris si cât el e identificat si rezolvat ulterior."

Femeia s-a adresat și Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, care i-a răspuns că ar putea fi vorba despre malpraxis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2