Date companie
 
 
 
 

Grefieră de la Judecătoria Mangalia, cercetată pentru luare de mită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mangalia, descinderi, grefiera, Raim
 

Descinderi în forță, la Mangalia, acolo unde polițiștii au perchizionat atât locuința unei grefiere de la judecătoria locală, cât și pe aceea a unui interlop, membru al clanului Raim. Femeia este suspectată că ar fi luat mită pentru a scoate din instituție un dosar al clanului Raim, ai cărui membri sunt arestați pentru violențe.

AMBIANȚĂ (grefiera): Ce s-a întâmplat, de ce sunteți acuzată? - E adevărat că ați luat șpagă? -Nu. De ce sunteți acuzată? De ce au venit procurorii la dumneavoastră, ce v-au zis? - Nimic. Aveți vreo legătură cu clanul Raim? - Nu cunosc pe nimeni."

Povestea dispariției dosarului ar fi rămas necunoscută, dacă persoana care a dat mită nu s-ar fi dat de gol la intrarea în judecătorie. Concubina unuia dintre membrii clanului Raim a fost prinsă de jandarmi în timp ce încerca să returneze dosarul grefierei. Acum, susține că nu a făcut altceva decât să-l împrumute de la grefieră pentru a fotocopia actele.

AMBIANȚĂ: „Unde ați dus dosarul? L-ați dus complet înapoi? Dar se poate, vă rog frumos, este proprietatea mea?! Și vina cui e, că eu m-am dus la grefieră, am rugat-o, dați-mi dosarul. -Nu i-ați dat șpagă? Cine zice asta? -Poliția- Pe ce bază?"

MUSTAFA RAIM, rudă suspecți mită: „Au venit, au spart ușa, au controlat mașina, l-au controlat și pe nepotul meu, nu au găsit nimc, absolut nimic.”

ANDREI BODEAN, procuror, Parchet - Tribunal Constanța: " Grefiera de la judecătoria Mangalia, în schimbul unor foloase a încerdințat un dosar concubinei inculpatului Iezir Raim. Aceasta l-a scos din sediul instanței, l-a ținut timp de trei ore, după care l-a restituit, fiind prinsă de jandarmi."

Cercetate pentru luare și dare de mită și sustragere de documente și înscrisuri oficiale, cele două femei au fost audiate timp de șase ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • Dezvăluiri în ancheta privind împușcăturile din Mangalia ( 20 August 2019 )

  Apar noi dezvăluiri în cazul celor doi bărbați împușcați, luni, într-o casă din Mangalia. Potrivit comunicatului Poliției Mangalia, agenții care au intervenit la fața locului au fost nevoiți să folosească o grenadă lacrimogenă, din cauză...

 • Atac ucigaș cu o armă de vânătoare, la Mangalia ( 19 August 2019 )

  Atac armat soldat cu un mort și un rănit, în Mangalia! Este vorba de doi bărbați, ambii de 44 de ani, care au fost împușcați de un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, cu o armă de vânătoare. Atacul ar fi avut loc pe o stradă...

 • Dosare penale pentru infracțiuni, în porturile de la Marea Neagră ( 21 Iulie 2019 )

  Dosare penale, după perchezițiile făcute de polițiști în porturile de la Marea Neagră! Prejudiciul total în dosare este de trei milioane de euro. Controalele au fost efectuate de la începutul anului și până în prezent, în porturile..

 • Rețea de trafic de migranți, destructurată ( 13 Mai 2019 )

  Descinderi în Arad și Timișoara, în locuințele membrilor unei rețele europene de trafic de migranți! Polițiștii au percheziționat 14 locuințe din Arad și una din Timișoara, la membrii rețelei. Liderul grupării, un cetățean sirian, a fost ridicat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2