Date companie
 
 
 
 

Grevă generală la o firmă din Pitești a lui G. Copos

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii mici, protest, pitesti, greva generala, salariati, George Copos, motoare electrice
 

Protest la una dintre societatile lui George Copos. Aproximativ patru sute de salariați ai unei firme de motoare electrice din Pitești au declanșat greva generală. Oamenii cer salarii mai mari.

ambianta "Demisia, demisia! + Vrem salarii! Vrem salarii! + Sã vinã Copos!"

vox "De ce ati iesit astãzi aici? Pentru mãrire de salarii si pentru conditii mai bune de muncã! + Cât o sã rãmâneti în grevã? Pânã ni se îndeplinesc conditiile pe care le-am cerut noi!"

vox "Vechimea o aveti mare? 35 de ani vechime! si salariu? sapte, opt milioane si bonuri, tichetele de masã!"

vox "Salariu cât aveti? Nouã milioane, cu tot! Întretinere, rate! Nu poti sã faci fatã!"

ION RADOI - vicepresedinte Sindicat Solidaritatea: "Dumneavostrã cât ati solicitat? Am cerut 220 de lei, ni s-a oferit 40 de lei de la 1 octombrie, 40 de lei de la 1 aprilie 2011!"

Directorul de Resurse Umane, care a ieșit să stea de vorbă cu salariații nemulțumiți, a plecat huiduit de protestatari.

MARIN COSMESCU - director Resurse Umane: "Stiti cã la nivelul sectiilor, a liniilor de productie sunt reglori, sefi de echipe care câstigã un pic mai bine decât dumneavostrã! + De ce nu le puneti la vedere? + De ce nu acceptati modificãrile noastre? Hotii! Hotii! Hotii!"

Angajatii sunt deciși să nu reia munca dacă nu primesc majorarea salarială cerută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Protestul fermierilor, la Ministerul Agriculturii ( 18 Februarie 2021 )

  Mișcările sociale iau amploare, în România! După valul de proteste declanșate de polițiști, ceferiști, angajați din Sănătate și mineri, fermierii ies și ei în stradă, nemulțumiți de lipsa sprijinului financiar din partea statului.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 • Finalizarea secțiunii Boița - Cornetu din autostrada Sibiu - Pitești, abia peste șapte ani ( 17 Februarie 2021 )

  Greu cu lucrările de infrastructură rutieră, în România! Anunțul aparent optimist al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, privind un proiect de mare interes, ascunde o capcană a timpului.

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2