Date companie
 
 
 
 

Grevă generală la o firmă din Pitești a lui G. Copos

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii mici, protest, pitesti, greva generala, salariati, George Copos, motoare electrice
 

Protest la una dintre societatile lui George Copos. Aproximativ patru sute de salariați ai unei firme de motoare electrice din Pitești au declanșat greva generală. Oamenii cer salarii mai mari.

ambianta "Demisia, demisia! + Vrem salarii! Vrem salarii! + Sã vinã Copos!"

vox "De ce ati iesit astãzi aici? Pentru mãrire de salarii si pentru conditii mai bune de muncã! + Cât o sã rãmâneti în grevã? Pânã ni se îndeplinesc conditiile pe care le-am cerut noi!"

vox "Vechimea o aveti mare? 35 de ani vechime! si salariu? sapte, opt milioane si bonuri, tichetele de masã!"

vox "Salariu cât aveti? Nouã milioane, cu tot! Întretinere, rate! Nu poti sã faci fatã!"

ION RADOI - vicepresedinte Sindicat Solidaritatea: "Dumneavostrã cât ati solicitat? Am cerut 220 de lei, ni s-a oferit 40 de lei de la 1 octombrie, 40 de lei de la 1 aprilie 2011!"

Directorul de Resurse Umane, care a ieșit să stea de vorbă cu salariații nemulțumiți, a plecat huiduit de protestatari.

MARIN COSMESCU - director Resurse Umane: "Stiti cã la nivelul sectiilor, a liniilor de productie sunt reglori, sefi de echipe care câstigã un pic mai bine decât dumneavostrã! + De ce nu le puneti la vedere? + De ce nu acceptati modificãrile noastre? Hotii! Hotii! Hotii!"

Angajatii sunt deciși să nu reia munca dacă nu primesc majorarea salarială cerută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mitingul sanitarilor, la Piața Victoriei ( 5 Noiembrie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei din București, organizat de Federația "Solidaritatea Sanitară"! Sindicaliștii cer acordarea tuturor drepturilor salariale prevăzute de lege, respectiv sporul de până în 30% și sporul pentru...

 • Ambulanțierii se pregătesc de proteste ( 1 Noiembrie 2020 )

  Ambulanțierii se pregătesc de proteste. Angajații din serviciile de ambulanță, au anunțat că, miercuri, 4 noiembrie, au programat un protest la nivel național, în intervalul orar 10.00 – 12.00, până marți, premierul...

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Angajații HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului ( 20 August 2020 )

  Angajații din HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului, în condițiile în care se vor vedea nevoiți să închidă și terasele. În semn de nemulțumire și îngrijorare pentru situația în care se află, angajații au preluat ultima comandă, ieri, la ora 17:00 și au protestat timp de o oră, pașnic, respectând regulile de distanțare fizică.

 • Protest spontan, la Termocentrala Mintia ( 18 August 2020 )

  Protest spontan, la Termocentrala Mintia! Peste 140 de muncitori din tura de dimineață s-au adunat în curtea unității, nemulțumiți din cauza faptului că nu și-au încasat restanțele salariale din ultimele cinci luni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2