Date companie
 
 
 
 

Greviștii foamei, de la Oltchim Rm. Vâlcea, au renunțat la protest

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, protest, prefect, negocieri, restante, valcea, oltchim, foamei, combinat, grevistii, renuntat, vosganian
 

Greviștii foamei de la Oltchim Rm. Vîlcea au renunțat la protest! Angajații combinatului, care au protestat în cursul săptămânii, atât la Rm. Vâlcea, cât și la București, se vor întâlni, luni, cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian. Dupã negocierile pe care le-au avut, vineri, cu prefectul de Vâlcea și cu reprezentanții combinatului Oltchim, salariații au fost anunțați cã vor primi și jumătate din lichidarea pe luna ianuarie.
Vineri, 150 de angajați au ieșit în curtea combinatului din Râmnicu Vâlcea, dupã ce s-a zvonit cã nu își vor mai primi lichidarea pe luna ianuarie. În încercarea de a detensiona situația, prefectul s-a întâlnit cu angajații Oltchim. În timpul discuțiilor, oamenii i-au reproșat prefectului că Guvernul Ponta a închis combinatul.

VOX "Vã e teamã cã veți rãmâne șomer? Normal. La oricare din cei care sunt aici le îi e fricã sã nu devinã șomer."

VOX "Eu sunt alãturi de colegi. Ce credeti cã veți rezolva cu acest protest? Ce sã rezolvãm. Ce am rezolvat și pânã acum. Nu știu, dacã nu ne bagã nimeni în seamã! Probabil colegii vor recurge la gesturi extreme."

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, i-a chemat luni la discuții, la București, pe reprezentanții protestatarilor de la Oltchim. La întâlnirea cu Vosganian vor merge și cei 21 de oameni care s-au aflat în greva foamei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2