Date companie
 
 
 
 

Grindeanu promite creștere economică, deficit redus și noi locuri de muncă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, medicamente, crestere, buget, pensii, deficit, pib, bolnavi, economica, grindeanu
 

Promisiuni încurajatoare ale șefului Guvernului, pentru anul acesta! Premierul Sorin Grindeanu a prezentat, aseară, într-o emisiune de televiziune, măsurile avute în vedere de Guvern pentru pensionari și salariați! Șeful Executivului a precizat, mai întâi, când când va fi gata bugetul pe anul acesta.

SORIN GRINDEANU, premierul României "Încercam în jurul datei de 25 poate o zi două mai repede să trimitem bugetul spre Parlament."

Grindeanu a declarat că deficitul bugetar pe 2017 se va încadra în ținta stabilită de sub 3%, creșterea economică va fi de peste 5%, Produsul Intern Brut va depăși 800 de miliarde de lei și vor fi aproximativ 180.000 de noi locuri de muncă.

SORIN GRINDEANU, premierul României "A făcut paralamentul și îi felicit că au hotărât eliminarea CASS pentru pensionari și impozit sub 2.000 de lei. Pot să vă dau un exemplu din familie, mama are 2.002 lei, când am vorbit la telefon a zis am 2002, sub 2.000 nu avem impozit, se aplica doar pe cei 2 lei.

Grindeanu a mai spus că majorarea pensiei minime la 500 de lei și creșterea punctului de pensie la 1.000 de lei de la 1 iulie, sunt măsuri prevăzute în textullegii cu termen de finalizare în trimestrul doi. Totodată, el a menționat măsurile în sprijinul bolnavilor.

SORIN GRINDEANU, premierul României "În ultima ședință de guvern, tot măsura din program am desființat, s-au desfiintat comisiile speciale care hotarau cine lua medicamente și cine nu, hotărau cine traiește și moare pe scurt cum spuneți, acum medicul curant este cel care dă rețeta și lucrurile merg în mers normal."

Grindeanu a subliniat că aceste prognoze au fost făcute incluzând măsurile luate de Guvern săptămâna trecută în ședință și care ”sunt conforme cu programul de guvernare pe care oamenii l-au votat”. Șeful Executivului a precizat, de asemenea, că este interesat și de respectarea angajamentelor luate de România ca stat membru al NATO, respectiv 2% din PIB trebuie să meargă către Armată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2