Date companie
 
 
 
 

Groapa de gunoi din Cluj-Napoca a fost închisă, din cauză că nu are aviz de mediu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, groapa, mediu, gunoi, inchisa, aviz
 

Unul dintre cele mai frumoase orașe ale României riscă să fie sufocat de gunoaie. Administratorul singurei gropi de gunoi din Cluj-Napoca a hotărât să o închidã. Aproape 50 de camioane au așteptat, în zadar, ore în șir, ca sã li se permitã descãrcarea deșeurilor menajere.

VOX "- Nu ne-a anunțat nimeni încã nimic. - De unde trebuie sã primiți dispoziție? - De la poartã. - De când când stați aici? - De azidimineațã."

VOX "- Pânã la cât stai? - Pânã dã șefu' ordin sã mergem înapoi. - Știi de ce stai aici? - Nu știu!"

Problemele au început în octombrie anul trecut, când Garda de Mediu a decis închiderea rampei vechi, din cauză cã nu îndeplinea toate condițiile. Primãria și administratorul au deschis o rampã temporarã, pânã la construirea uneia noi. Actele pentru obținerea autorizației de mediu au fost depuse, dar documentul nu a fost eliberat.

EUGEN VERES, administrator, rampă de gunoi "Depozitul închis nu l-am folosit și nu îl folosim, dupã cum vedeți și dumneavoastrã. Este vegetație pe el. Lucrãm așa cum ne ajutã Dumnezeu."

Primarul Emil Boc spune cã mãsura nu se justificã.

EMIL BOC, primar, Cluj-Napoca "Acum avem o situație legalã, în care operatorul de salubritate are autorizație provizorie pentru depozitarea deșeurilor, pentru cateva luni. Sã sperãm cã nu se va prelungi mai mult de decembrie-octombrie, depozitul ecologic de la Consiliul Județean."

Administratorul este hotãrât sã nu permitã accesul camioanelor pe rampã, pânã când nu primește avizul de la Mediu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2