Date companie
 
 
 
 

Gropi astupate cu nisip și pietriș, pe o șosea din Prahova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, drum, gropi, consiliul, judetean, asfalt, mizil, nisip, pietris
 

Soluție stupefiantă de astupare a gropilor din asfalt, în județul Prahova! Reprezentanții Consiliului Județean Prahova s-au gândit să astupe cu nisip și pietriș craterele apărute în covorul asfaltic de pe o șosea. Este vorba de o porțiune a drumului județean 102, la doar 3 km de Mizil, care a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi.

AMBIANȚĂ”Sunt cu mașina în două. Ce să lași, ce să iei?”

VOX ”- Groaznic merg cu mașina! E teribil! Nu mi s-a mai întâmplat niciodata așa ceva. - Nu ați avut probleme cu mașina? - Ba da, bineînțeles ca da. E groaznic!”

VOX ”Nu merg cu mașina din cauza gropilor. Am rupt-o, s-a dus naibii. Nu mai am bani să o fac.”

VOX ”- E durere cu drumurile astea mi s-au dus și rulmenți și roți si toate alea. - De câți ani e așa? - De când ma știu.”

Inițiativa reprezentanților Consiliului Județean de a astupa gropile din asfalt cu nisip și pietriș s-a dovedit o soluție pe termen scurt, care nu a rezolvat nicidecum problema.

VOX ”Cred că era de preferat să punem un pic de pietriș, decât să lăsam groapa să-și rupă șoferii roțile și așa mai departe.”

VOX ”- Soluția probabil a fost una de avarie, neexistând sume. - Cât timp a ținut nisipul? - O lună de zile.”

Reprezentanții Consiliului județean au promis că vor turna și asfalt în gropi, odată cu venirea primăverii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2