Date companie
 
 
 
 

Guvernanții și membrii PD-L certați cu legea riscă demiterea sau suspendarea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : udrea, PDL, evaziune, boc, demis, legea, coruptie, urmarire, penala, fiscala, demnitar
 

Guvernanții care au probleme cu legea vor plăti cu demiterea! Avertismentul vine din partea premierului Emil Boc, care spune că orice demnitar împotriva cãruia s-a început urmărirea penală va fi demis. Șeful de la Palatul Victoria spune că lupta împotriva corupției și a evaziunii fiscale reprezintă prioritatea zero a Executivului.

EMIL BOC, premierul României "Am demis si voi demite orice demnitar numit prin decizie a primului-ministru, demnitar împotriva cãruia Parchetul a început urmãrirea penalã. Vreau sã-i asigur pe toti cã decizia va fi la fel, dacã Parchetul începe urmãrirea penalã, va fi imediat destituit."

Cu aceeași propunere a venit și președintele PD-L București, Elena Udrea, care vrea ca membrii de partid urmăriți penal să fie suspendați până când justiția își va spune cuvântul.

ELENA UDREA, președinte, PD-L București "Pentru a nu afecta imaginea partidului pe durata procesului penal, respectiva persoanã nu mai are calitatea de membru PD-L. Urmând ca la final, în functie de decizia Instantei fie sã revinã în calitate de membru PD-L "

Elena Udrea a anunțat că, luni, va propune modificarea statului partidului astfel încât pevederea să fie valabilă pentru toți membrii PD-L. La mijlocul lunii mai, reprezentanții PD-L își vor alege un nou președinte și, tot atunci, vor aduce unele modificări la statut. Elena Udrea nu este singura din PD-L care, în urma eșecului înregistrat la votul în cazul Pãsat, propune suspendarea și chiar excluderea din partid a celor cu probleme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Familia unui pacient decedat în secția mobilă A.T.I. a depus plângere penală ( 1 Iunie 2021 )

  A fost înregistrată prima plângere penală în dosarul bolnavilor de COVID-19 decedați în urma defectării instalației de oxigen din tirul A.T.I. de la spitalul „Victor Babeș” din București, în 12 aprilie.

 • Moarte violentă, concluzia legistului în cazul decesului bărbatului imobilizat de polițiști, la Pitești ( 18 Aprilie 2021 )

  Medicul legist a comunicat, astăzi, cauza decesului bărbatului imobilizat de polițiști pe terasa unui local din Pitești. Legistul a declarat, cităm: „Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit...

 • Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc ( 15 Ianuarie 2021 )

  Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

 • Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat pentru evaziune fiscală ( 28 Octombrie 2020 )

  Interpretul de muzică populară și religioasă și fost preot, Cristian Pomohaci, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la executarea a 90 de zile de muncă în folosul comunității, pentru evaziune fiscală.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2