Date companie
 
 
 
 

Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, masuri, cluburi, restaurante, mese, spectatori, cinematografe
 

Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

MARCEL VELA, ministrul Afacerilor Interne ”Reluarea activităților cinematografelor, a instituțiilor de spectacole și a concertelor va fi permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului. Permisivitatea ca în cadrul organizării și desfășurării spectacolelor de tipul drive-in, ocupanții unui autovechicul să reprezinte grupuri de până la trei persoane. Reluarea activității cu publicul, a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consumul produselor alimentare și s-au băuturilor alcoolice și nealcolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor. Realuarea activităților restaurantelor din interiorul și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare.”

Totodată, se modifică și numărul participanților la spectacolele în aer liber: 500 de spectatori cu locuri pe scaune, la distanță de doi metri unul față de celălalat și cu purtarea măștilor de protecție pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Restaurantele și cafenelele din București se închid din nou ( 7 Octombrie 2020 )

  Lovitură pentru lucrătorii din domeniul HoReCa! Se închid barurile, restaurantele și discotecile din București. Și cazinourile și sălile de jocuri de noroc își închid porțile. Rămân deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior. Decizia vine după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a crescut vertiginos.

 • Anul școlar nu este compromis din cauza coronavirusului, susține premierul Ludovic Orban ( 2 Octombrie 2020 )

  Anul școlar actual nu are cum să fie compromis, pentru că abia a început și au fost luate decizii în acest sens, a declarat, astăzi, premierul Ludovic Orban, aflat la Ministerul Educației. Premierul a fost însoțit de vicepremierul...

 • Condițiile privind desfășurarea noului an școlar, stabilite de Ministerul Educației ( 1 Septembrie 2020 )

  În sfârșit, autoritățile au stabilit condițiile privind începerea anului școlar! Ministrul Educației, Monica Anisie a dat asigurări, astăzi, că a pregătit revenirea elevilor la școală în condiții de siguranță. Ea a precizat...

 • Se redeschid restaurantele ( 28 August 2020 )

  Restaurantele și cafenelele se redeschid, din 1 septembrie! Măsura se aplică în județele unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2