Date companie
 
 
 
 

Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, masuri, cluburi, restaurante, mese, spectatori, cinematografe
 

Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

MARCEL VELA, ministrul Afacerilor Interne ”Reluarea activităților cinematografelor, a instituțiilor de spectacole și a concertelor va fi permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului. Permisivitatea ca în cadrul organizării și desfășurării spectacolelor de tipul drive-in, ocupanții unui autovechicul să reprezinte grupuri de până la trei persoane. Reluarea activității cu publicul, a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consumul produselor alimentare și s-au băuturilor alcoolice și nealcolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor. Realuarea activităților restaurantelor din interiorul și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare.”

Totodată, se modifică și numărul participanților la spectacolele în aer liber: 500 de spectatori cu locuri pe scaune, la distanță de doi metri unul față de celălalat și cu purtarea măștilor de protecție pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2