Date companie
 
 
 
 

Guvernul nu aloca bani pentru un imobil din Timisoara, distrus de o explozie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reabilitare, guvern, fonduri, timisoara, explozie, familii, bloc
 

Drama celor 90 de familii din Timișoara, rămase fără acoperiș deasupra capului, din cauza exploziei produse în urmă cu mai bine de un an, pare fără sfârșit. Reabilitarea blocului trebuia făcută cu fonduri guvernamentale, însă Executivul nu alocă niciun ban, din cauza datoriilor acumulate de Primăria Timișoara.

VOX "Ne-a fost foarte greu, nu dorim nimãnui sã treacã prin ce trecem noi. Pot sã vã spun cã anul trecut am fost nevoiti sã ne mutãm de trei ori, am stat timp de opt luni la prieteni."

VOX "Având în vedere cã autoritãtile noastre care ar trebui sã se ocupe de problema care s-a întâmplat nu fac absolut nimic, noi am apelat si la ajutor din strãinãtate, sã vedem, poate acolo o sã fim mai bãgati în seamã decât suntem la noi în România."

MIRCEA BĂCALĂ, prefect, Timiș "Ne este imposibil sã-i ajutãm fiindcã în actele trimise de Primãrie se vede clar cã plãtile restante de cãtre primãrie sunt mult mai mari decât anul 2009. Potrivit legii, Guvernul nu poate aloca acest ajutor cãtre cetãtenii din blocul de pe Brãiloiu."

prin telefon: FLAVIUS BONCEA, Primăria Timișoara "Banii ar trebuie sã vinã dintr-un fond de urgentã al Guvernului, exact cum s-a întâmplat într-o situatie similarã la Buzãu, unde banii au fost gãsiti în douã zile. Din pãcate, la nivelul judetului Timis se pare cã reprezentantii Guvernului în teritoriu nu se miscã asa cum s-au miscat cei de la Buzãu."

20 dintre cele 90 de apartamente din imobil au fost distruse în totalitate, de explozia produsă pe 15 ianuarie 2010, iar pentru reabilitarea imobilului este nevoie de aproximativ 90 de mii de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2