Date companie
 
 
 
 

Guvernul pregătește amnistia fiscală pentru cei cu profesii liberale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, amnistie fiscala
 

Guvernul pregătește amnistia fiscală pentru cei cu profesii liberale! Potrivit unui proiect de lege, vor fi anulate anumite obligații de plată pentru drepturi de autor, persoane fizice autorizate, constribuții de asigurări sociale, diurne, în cazul cărora sunt deschise procese între ANAF și diverși contribuabili. Și asta deoarece costul proceselor depășește cuantumul banilor obținuți.

VICTOR PONTA, premierul României: "Miercuri trebuie să fie în ședința de Guvern proiectul de lege care să prevadă clar că tot ce este în trecut până la 1 iunie, sume pe care există procese între ANAF și diverși contribuabili, referitor la PFA și PFI, la drepturi de autor și CASS pentru cei care nu au venituri sau venituri foarte mici, acele diurne petru șoferi, (...) Vrem să facem un moment zero. Până aici ștergem, a fost legislația cum a fost, avem procese care ne costă mai mult decât banii pe care îi recuperăm. După care de la întâi, oricine greșește, plătește."

Săptămâna trecută, Agenția Națională de Administrare Fiscală a suspendat emiterea deciziilor privind regularizarea contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2012, după ce unii contribuabili au fost înștiințați că au de plătit sume mai mari decât veniturile obținute.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2