Date companie
 
 
 
 

Guvernul Ungureanu a ajuns la ceasul bilanțului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sedinta, guvern, victoria, palatul, ungureanu, ministrii
 

Dupa doua luni de guvernare, a venit ceasul bilantului! Cabinetul Ungureanu s-a reunit, miercuri, in ultima sedinta. La Palatul Victoria, primul care a ajuns a fost premierul interimar Mihai Rãzvan Ungureanu. Ministrii, proaspat reveniti din minivacanta de 1 Mai, s-au dus, mai intai, la ministerele pe care inca la mai coordoneaza ca interimari, pentru a arunca o ultima privire pe rapoartele de activitate, dupa care s-au prezentat la Palatul Victoria.

ATTILA KORODI, ministrul interimar al Mediului "- Cum a fost miniconcediul? - Cam agitat, vã dati seama. - De ce? - Mai ales noi, dupã adoptarea motiunii, vã dati seama."

CRISTIAN PETRESCU, ministrul interimar al Turismului "- Am înteles cã lucrati de cu zori la raport. - Trebuie sã vedem ce am fãcut, ce ne-am propus, ce am realizat."

In jurul orei 15.00, ministrii s-au prezentat la Palatul Victoria, unde au participat la ultima sedintã. La final, premierul Mihai Razvan Ungureanu a avut un mesaj pentru cel care ar urma sã îi ia locul.

MIHAI RAZVAN UNGUREANU, premier interimar al Romaniei "Am considerat ca a fi prudent si a nu face promisiuni e semnul respectului. Am increderea ca viitorul prim-ministru se va putea ghida dupa aceleasi principii, preluandu-ne astfel programul de guvernare."

Ministrii nu au stat foarte mult la discutii. La circa o jumãtate de orã, au început sã pãrãseascã Palatul Victoria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest Greenpeace pentru Roșia Montană, în Piața Victoriei ( 7 Iulie 2021 )

  Protest, la ușa Guvernului! Membrii organizației de mediu Greenpeace au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, față de posibila retragere a dosarului de înscriere în Patrimoniul UNESCO a sitului Roșia Montană.

 • Se scumpește carnea de porc ( 9 Iunie 2021 )

  Carnea de porc s-ar putea scumpi cu 25%, în lunile următoare, pe fondul scumpirii furajelor. Și asta deși se înregistrează un minimum istoric al valorii porcilor la poarta fermei. Avertismentul vine din partea...

 • Protest cu tractoare, organizat de Asociația Forța Fermierilor la Palatul Parlamentului ( 26 Mai 2021 )

  Asociația Forța Fermierilor a organizat, astăzi, un mars de protest cu tractoare în jurul Palatului Parlamentului. Protestatarii cer ca agricultura să fie inclusă în lista de priorități strategice de anul acesta.

 • Ajutor financiar de la stat, pentru închiderea definitivă a minelor necompetitive ( 8 Aprilie 2021 )

  Ajutor financiar, pentru închiderea minelor necompetitive! Potrivit proiectelor propuse de Ministerul Energiei și adoptate, miercuri, prin două Hotărâri de Guvern, peste 100 de milioane de lei se vor aloca în scopul...

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2