Date companie
 
 
 
 

Guvernul vrea să reducă evaziunea fiscală la păcănele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, evaziune, jocuri, fiscala, cadru, legal, pariuri, online, noroc, pacanele
 

Războiul cu evaziunea fiscală se duce pe toate fronturile! Guvernanții au decis să atace și evaziunea din zona jocurilor de noroc, mai exact cea practicată cu celebrele păcănele. Potrivit experților în jocuri de noroc, în țara noastră există peste 30 de mii de aparate de păcănele.

VOX "- Ați câștigat? - Da. - Cât? - 60 de lei. - Ați câștigat și premii mai mari? - Da. Cel mai mare, 150 de milioane lei vechi."

prin telefon: SORIN CONSTANTINESCU, expert jocuri de noroc "S-a renunțat la slot-machine în locații mici, unde nu pot fi controlate, în baruri, și vor fi lăsate doar în locații dedicate special pentru această activitate. S-a luat măsura pentru că statul nu putea să controleze. Erau 30.000 de aparate în baruri. Nu puteau fi controlate de fisc! Era evaziune fiscală, se jucau minorii la aparate."

ODETTE NESTOR, președinte, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc "În acest moment avem cadru legislativ, care dă posibilitatea operatorilor de jocuri de noroc să se licențieze în România și, prin această licențiere, se va obține o protecție a minorilor și a jucătorilor români."

Atenția guvernanților este concentrată și asupra pariurilor online, care au funcționat în afara unui cadru legal, deși aproape jumătate de milion de români pariază online în fiecare an. Vorbim despre o piață ce valoreaza aproximativ 200 de milioane de euro. În scopul combaterii eficiente a evaziunii în domeniu era necesară, însă, reglementarea legislativă pentru funcționarea site-urile de pariuri online. Potrivit estimărilor, măsura legislativă va aduce la bugetul de stat un venit suplimentar de aproape 100 de milioane de euro, chiar de anul viitor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2