Date companie
 
 
 
 

Hacker cercetat in libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : senat, diicot, hacker
 

Hackerul care a spart mail-urile deputatului Iulian Urban, ale președintelui Senatului, Vasile Blaga, dar și ale fostului ministru de Interne, Traian Igaș, va fi cercetat în libertate. Este decizia judecătorilor de la sectorul 5, care au respins propunerea DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile a fostului jandarm. Adus în instanță, bărbatul de 37 de ani a declarat că Igaș nu și-a făcut treaba cât a fost șeful Internelor.

AMBIANȚĂ: "-De ce-ai spart mail-ul? A fost o joaca sau o razbunare? -Igaș n-a reusit sa distruga mafia din sistemul M.A.I."

Jandarmul disponibilizat a fost reținut marți de DIICOT pentru acces neautorizat în sisteme informatice, modificarea și restricționarea accesului la date, precum și violarea secretului corespondenței.

prin telefon: TRAIAN IGAȘ, fost ministru de Interne: "Adresa mea de e-mail a fost sparta undeva pe la mijlocul lunii februarie. Incerca si comunica practic in numele meu cu mai multe persoane, urmeaza sa vedem daca si cu anumite institutii facea acest lucru. Mai mult decat atat, incerca sa se apropie incet incet si de membrii familiei mele, sa comunice in numele meu."

VASILE BLAGA, președintele Senatului României: "Să-și facă justitia datoria, trebuie să recunosc ca n-am simtit, a ajuns si la mine, n-am nimic de ascuns."

Hackerul din Constanța folosea numele de ''Virgil'' atunci când intra în sistemele informatice. Mai mult, el bombarda cu tot felul de sesizări mai multe instituții publice, blocând uneori adresele de e-mail ale acestora.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2