Date companie
 
 
 
 

Haitele de lupi atacă oile, într-un sat de lângă Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oi, suceava, autoritati, case, stana, sat, lupi
 

Zeci de oi sfâșiate de lupi într-o singură noapte, într-un sat din județul Suceava! Autoritatile sunt în alertă, mai ales că satul se află la doar cinci kilometri de orașul Suceava, iar localnicilor le e teamă să mai iasă din case. Lupii au atacat prima oară, în toiul nopții, o stână situată în apropierea caselor din localitatea Mihoveni. Dimineața, ciobanii au găsit oile sfâșiate, răspândite în jurul stânei.

VOX ”Treaba nu-i bună! Prima au găsit-o, acolo, ruptă si, apoi, 18 oi, toate fărâmate, rupte. Erau lupii acolo și au intrat în tufe, acolo. Ce am rupte și sfărâmate, cu toate, sunt vreo 38.

Noaptea, sătenii au dat alarma, dar s-au trezit înconjurați de lupi.

VOX ”Când am dat lanterna mai bine, lupul! Am strigat că este lupul și când colo, în spatele lui, încă patru.”

De frica lupilor, oamenii nu mai îndrăznesc să iasă nici ziua din case. Ca să scape de fiare, sătenii s-au hotărât să ceară ajutorul autoritatilor.

VOX ”- Se teme lumea? - Dar cum să nu se teamă! Au venit și aseară. Umblă oameni bătrâni, umblă copiii, dă de o haită, de asta. Câinii te omoară, dar lupii!”

VOX ”Atacă și oameni și caii, mai ales când sunt în haită.”

VASILE SEMENIUC, purtător de cuvânt, D.S.V. Suceava ”Se fac investigații. Să vedem cum se extinde, dacă apar manifestări nervoase la aceste animale care au fost mușcate.”

Pagubele sunt mari. Urmeaza sa se stabileasca daca animalele care au atacat sunt turbate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Operațiune de aducere la mal a navei cu 14.000 de oi, răsturnată în Marea Neagră ( 25 Noiembrie 2019 )

  Autoritățile au reluat, astazi, operațiunile pentru aducerea la mal a navei răsturnate, ieri, în Portul Midia. Operațiunea presupune înlăturarea de pe partea superioarpă a vaporului a încărcăturii, pentru a putea fi remorcat.

 • Măsuri în cazul ursului care a agonizat la marginea drumului din Harghita ( 18 Noiembrie 2019 )

  Măsuri în cazul ursului care a agonizat o noapte și o jumătate de zi, sub privirile indiferente ale autorităților din Harghita! TORA APETRII, reporter "Din vina oamenilor care n-au avut tăria să își asume o decizie, ursul a agonizat

 • Reacția autorităților, în urma apariției noilor imagini de la ”Colectiv” ( 24 Octombrie 2019 )

  Nu au fost identificate indicii care să dovedească încălcări ale procedurii de intervenție la tragedia din Clubul Colectiv. Asta a declarat colonelul Cristian Radu, prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, după apariția...

 • Crimă la stână ( 15 Septembrie 2019 )

  Caz șocant într-o comună din județul Dolj! Un cioban în vârstă de 38 de ani a fost găsit inconștient, într-un șanț din comuna Pielești, și cu numeroase urme de lovituri pe corp. 

 • A.N.A.F. controlează casele de marcat ( 5 Septembrie 2019 )

  Sute de avertismente și amenzi de 7,6 mil. lei, date de inspectorii ANAF într-o singură lună!Conform unui comunicat al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în cadrul controalelor efectuate în luna august, inspectorii au identificat...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2