Date companie
 
 
 
 

Haitele de lupi atacă oile, într-un sat de lângă Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oi, suceava, autoritati, case, stana, sat, lupi
 

Zeci de oi sfâșiate de lupi într-o singură noapte, într-un sat din județul Suceava! Autoritatile sunt în alertă, mai ales că satul se află la doar cinci kilometri de orașul Suceava, iar localnicilor le e teamă să mai iasă din case. Lupii au atacat prima oară, în toiul nopții, o stână situată în apropierea caselor din localitatea Mihoveni. Dimineața, ciobanii au găsit oile sfâșiate, răspândite în jurul stânei.

VOX ”Treaba nu-i bună! Prima au găsit-o, acolo, ruptă si, apoi, 18 oi, toate fărâmate, rupte. Erau lupii acolo și au intrat în tufe, acolo. Ce am rupte și sfărâmate, cu toate, sunt vreo 38.

Noaptea, sătenii au dat alarma, dar s-au trezit înconjurați de lupi.

VOX ”Când am dat lanterna mai bine, lupul! Am strigat că este lupul și când colo, în spatele lui, încă patru.”

De frica lupilor, oamenii nu mai îndrăznesc să iasă nici ziua din case. Ca să scape de fiare, sătenii s-au hotărât să ceară ajutorul autoritatilor.

VOX ”- Se teme lumea? - Dar cum să nu se teamă! Au venit și aseară. Umblă oameni bătrâni, umblă copiii, dă de o haită, de asta. Câinii te omoară, dar lupii!”

VOX ”Atacă și oameni și caii, mai ales când sunt în haită.”

VASILE SEMENIUC, purtător de cuvânt, D.S.V. Suceava ”Se fac investigații. Să vedem cum se extinde, dacă apar manifestări nervoase la aceste animale care au fost mușcate.”

Pagubele sunt mari. Urmeaza sa se stabileasca daca animalele care au atacat sunt turbate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Greenpeace susține că se fac defrișări ilegale, în Bucovina ( 8 August 2019 )

  Dezastru în pădurile românești! Potrivit estimărilor făcute de voluntarii de la Greenpeace, România pierde trei hectare de pădure pe oră, iar Bucovina a devenit următoarea țintă a defrișărilor ilegale. Imaginile surprinse de reprezentanții...

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Stațiunea Stâna de Vale, locul pentru o vacanță de basm ( 20 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare săptămână, renumita stațiune montană din județul Bihor.

 • Aventuri de vacanță, la Stâna de Vale ( 13 Iulie 2019 )

  Zonele de agrement din România reprezintă ținta favorită, în această perioadă, pentru românii care pleacă în vacanță sau care doresc să se distreze în weekend. Un loc în care distracția se împletește cu relaxarea, la aer curat, și care...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2