Date companie
 
 
 
 

Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : intarziere, doze, vaccinare, aglomeratie, centrul, Romexpo
 

Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane au venit pentru a li se administra serul, așa cum erau programate, dar s-au trezit cu ușile închise.

FLORINA ILICEA, reporter "Întârzierea dozelor de vaccin a provocat un adevărat haos. Oamenii au stat cu orele la coadă aici, la centrele de vaccinare de la Romexpo. Au cerut explicații, dar degeaba! Nimeni nu le-a dat nicio informație cu privire la situația creată. 00:22

345.150 doze de vaccin Pfizer Biontech a ajuns în această dimineață, în România, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Cu toate acestea, centrele de la Romexpo au rămas fără vaccin, chiar în timp ce oamenii își așteptau rândul.

VOX „- La ce oră aveați programare. - La 10, dar era coadă, nu era organizare, nu știu. - Și nu vi s-a spus nimic. Nimeni nu știe nimic, o să vină.”

VOX „- Nu vi s a zis nimic! - Au zis că să vină de la DSP, de unde vin ăștia, din Patagonia.”

VOX „Din câte am înțeles dozele nu au fost în același număr și au rămas treptat centrele fără doze, din această dimineață.”

Dozele de vaccin au fost aduse la Romexpo, în jurul orei 14:00. Într-un final, Comitetul de Coordonare a Vaccinării a explicat, într-un comunicat, că au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor in ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Comitetul apelează la înțelegere din partea celor care doresc sa se vaccineze, „întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, după cum se precizează în comunicat.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2