Date companie
 
 
 
 

Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : intarziere, doze, vaccinare, aglomeratie, centrul, Romexpo
 

Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane au venit pentru a li se administra serul, așa cum erau programate, dar s-au trezit cu ușile închise.

FLORINA ILICEA, reporter "Întârzierea dozelor de vaccin a provocat un adevărat haos. Oamenii au stat cu orele la coadă aici, la centrele de vaccinare de la Romexpo. Au cerut explicații, dar degeaba! Nimeni nu le-a dat nicio informație cu privire la situația creată. 00:22

345.150 doze de vaccin Pfizer Biontech a ajuns în această dimineață, în România, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Cu toate acestea, centrele de la Romexpo au rămas fără vaccin, chiar în timp ce oamenii își așteptau rândul.

VOX „- La ce oră aveați programare. - La 10, dar era coadă, nu era organizare, nu știu. - Și nu vi s-a spus nimic. Nimeni nu știe nimic, o să vină.”

VOX „- Nu vi s a zis nimic! - Au zis că să vină de la DSP, de unde vin ăștia, din Patagonia.”

VOX „Din câte am înțeles dozele nu au fost în același număr și au rămas treptat centrele fără doze, din această dimineață.”

Dozele de vaccin au fost aduse la Romexpo, în jurul orei 14:00. Într-un final, Comitetul de Coordonare a Vaccinării a explicat, într-un comunicat, că au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor in ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Comitetul apelează la înțelegere din partea celor care doresc sa se vaccineze, „întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, după cum se precizează în comunicat.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina ( 6 Iulie 2021 )

  Turism și vaccinare! Prefectura Vâlcea a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina, în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri, cel mai înalt punct al șoselei.

 • Tranșă record de vaccin Pfizer, intrată în România ( 31 Mai 2021 )

  Cea mai mare tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech pentru România, de până acum! Este vorba de peste un milion de doze, livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca.

 • Noi oportunități de vaccinare, începând de astăzi ( 26 Mai 2021 )

  Companiile încep vaccinarea angajaților! Vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, a anunțat că săptămâna aceasta, peste 40 de companii vor organiza centre de vaccinare la sediile lor, pentru a imuniza...

 • Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara și consătenii ( 23 Mai 2021 )

  Valeriu Gheorghiță a vaccinat locuitorii comunei în care a copilărit! Coordonatorul campaniei de vaccinare a participat la o acțiune de imunizare împotriva coronavirusului, desfășurată în comuna Izvoru, din județul Argeș, locul natal al medicului militar.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2