Date companie
 
 
 
 

Haos pe calea ferată, după ce un vagon al unui tren de marfă a deraiat, în Mehedinți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, autobuze, mehedinti, timisoara, tren, bucuresti, marfa, deraiat, vagon, calea, ferata, balota, prunisor
 

Haos pe calea ferată! Un vagon al unui tren de marfă a deraiat în Mehedinți și a blocat traficul feroviar pe magistrala București-Timișoara. Trei sute de cãlãtori au așteptat mai bine de douã ore în gãri, pentru a fi mutați dintr-un tren în altul.

VOX "Stãm de douã ore prin sate, pe câmp. Trebuia sã coborâm în Prunișor, am coborât în Balota. Ploaie, frig!"

Potrivit pasagerilor, reprezentanții CFR au trimis mai multe autocare, pentru a-i prelua pe călători, dar vehiculele au ajuns în alte gãri!

VOX "Am așteptat o jumãtate de orã în Balota, în ploaie. Apoi ne-au pus sã mergem pe un drum de țarã, unde aveam luminã doar din telefoanele noastre. Putea să ne dea oricine în cap sau să ne fure. Mergeți la autobuze, urcați-vă în tren, după aia la autobuze, iar în tren. Asta e bătaie de joc!"

VOX "Se știa de la Craiova că trebuie sa ne dea jos la Prunișor și ne-au dus la Balota. Autobuzele ne așteptau la Prunișor. Nu se știa ce facem."

VOX "Fereascã Dumnezeu de un cutremur sau o furtună năpraznică! Nimeni nu ne poate salva! Atâta bâlbâială, ca astă-seară, nu am văzut în viața mea!"

Și cãlãtorii care mergeau spre București au așteptat în frig trei sferturi de oră, pânã sã-i preia un tren.

VOX "- Am înțeles că a deraiat un vagon aici. - Așa am înțeles si noi. Noi ne întoarcem inapoi la Timișoara. Noi am venit de la Timișoara la București și ne întoarcem înapoi cu trenul."

O echipã de muncitori de la C.F.R. a reușit să repună vagonul deraiat pe șine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Condiții deplorabile, descoperite de comisarii A.N.P.C. în gări și trenuri de călători ( 18 Februarie 2020 )

  Concluzii alarmante, după controalele efectuate de comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în gările din țară.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Truse de supraviețuire gratuite, pentru locatarii clădirilor cu bulină ( 9 Februarie 2020 )

  Bucureștenii care locuiesc în blocuri cu bulină roșie ar putea primi truse de supraviețuire! Asta prevede un proiect al Consiliului General al Municipiului București. Potrivit documentului, peste 5.800 de locatari din clădirile...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2