Date companie
 
 
 
 

Hoți de haine din blănuri și piele, prinși la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, galati, masina, hoti, politisti, haine, penal, cercetati, piele, calificat, blanuri, foarfeca, tabla
 

Doi hoți din Galați i-au surprins până și pe polițiști, prin modul inedit de operare! Cei doi indivizi au pus mâna pe o foarfeca de tăiat tablă și au decupat ușa unei mașini încărcate cu blănuri și cojoace, a unor meșteri populari veniți din Bistrița-Năsăud la târgul din Galați, pe care au golit-o.

MIHAI FERARU, Serviciul Furturi Auto, I.P.J. Galați "Modul de operare nu a mai fost întâlnit în Galați. Chiar și asta ne-a mirat, și ne-am și dat seama că sunt începători. Au decupat ușa din spate cu un foarfec."

DANIEL SAICU, meșter popular "Ne-am cazat. Fiind obosiți, de pe drum, ne-am culcat. Având camera înspre stradă, mă mai uitam la mașină. Marfa, toată, era în mașină. La ora 6.00, m-am trezit, să beau o cafea, și un coleg de-al meu zice: ”Daniel, du-te la mașină, că ți-a fost tăiată mașina!”."

AMBIANȚĂ "- Astrahan, nutrie. - Care e cea mai scumpă? - Nurca. Uitați, asta e de jder de stâncă."

După o zi și o noapte de căutări, polițistii au reușit să-i prindă și să recupereze marfa.

VOX "- De ce te-au luat polițiștii? - Am spart o mașină. - Dar cum ați aflat că în mașina aceea sunt blănurile astea? - Am văzut. - Și cu ce ați tăiat ușa? - Cu foarfeca. - De tablă? - Da."

Din mașina meșterilor populari au fost sustrase 114 haine din blană și din piele, care au fost găsite într-o baracă din localitatea Smârdan. Cei doi hoți sunt cercetați penal, pentru furt calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2