Date companie
 
 
 
 

Hoți filmați în timp ce jefuiau un magazin de cartier din Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, bani, hoti, casa, magazin, camere, supraveghere, vanzatoare, marcat, filmati
 

Un magazin de cartier din Arad a fost prădat de hoți! În timp ce unul dintre hoți îi distrăgea atenția vânzătoarei, celălalt a intrat în magazin și a fugit cu toți banii din casa de marcat. Ce nu au știut cei doi a fost că în tot acest timp au fost filmați de camerele de supraveghere montate în interiorul magazinului.

AMBIANȚĂ "Aici se vede băiatul foarte bine. Încă, chiar se și uită și celălalt cum se plimbă pe aici, că aici e zona în care se încasează."

În filmare se vede cum unul dintre bărbați o roagă pe femeie să îl ajute cu niște doze de suc, la un stand aflat departe de casa de marcat. Complicele intră în magazin, se furișează după tejghea, ia banii și iese rapid din magazin.

AMBIANȚĂ "Unul se duce în spate la frigiderele de sucuri, celălalt vorbea la telefon și între timp studia tot ce se întâmplă."

După ce hoții au ieșit din magazin, vânzătoarea și-a dat seama că din casa de marcat lipseau aproape 1.500 de lei.

VOX  "Unul e micuț de statură, la 1, 60 și, celălalt, la 1, 80 și ceva are. Ăsta, care a intrat și a luat banii, e șaten și are tenul, așa, mai închis și celălalt e blond și cu început de chelie."

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a-i identifica pe cei doi hoți.

CAMELIA TUDUCE, purtător de cuvânt, I.J.P. Arad "Imaginile au fost preluate de către polițiști, au și fost deja prelucrate și sperăm ca în cel mai scurt timp cei doi hoți să fie găsiți."

Proprietarii vor fi nevoiți să suporte paguba.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul primar Daniel Tudorache, cercetat penal pentru trafic de influență și spălare de bani ( 21 Noiembrie 2020 )

  Fostul primar al Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, eliberat pe cauțiune în valoare de un milion de euro și plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani! Tudorache...

 • Lucrările de reabilitare la DN 76, în ritm alert ( 1 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se mișcă lucrările pe Drumul Național 76 Oradea-Deva! A fost supranumit „dezastrul național”, „drumul rușinii” ori „drumul incompetenței guvernanților”, după ce lucrările de reabilitare, începute în 2007...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2