Date companie
 
 
 
 

Hoții au furat porțile de pe Autostrada A3, punând în pericol siguranța circulației în zonă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hoti, drumuri, bucuresti, ploiesti, autostrada, soferi, vechi, fier, porti
 

Șoferii care circulă pe autostrada București - Ploiești sunt supuși unui pericol suplimentar de accident, după ce hoții de fier vechi au furat porțile care împiedicau accesul pe drumurile aflate încă în lucru. Potrivit polițiștilor, pe lista suspecților s-ar putea afla și conducătorii auto supărați că trebuie să ocolească zeci de kilometri pentru a ieși pe autostradă. În comuna prahoveană Gherghița, vor fi construite un pasaj de acces și sensuri giratorii, așa că, timp de 18 luni, banda de acces pe autostradă va fi blocată.

CONSTANTIN CIOLACU, primar, com. Gheorghița, jud. Prahova "Este ceva grav, pentru că se pot întâmpla foarte multe accidente intrând așa, fiind nesemnalizat aici. Le-au furat ca să intre pe autostradă! În 20 de minute, ajungeau la București."

VALERIAN MANTA, director, Secția D.N. Prahova "Este în curs de desfășurare licitația pentru asigurarea pazei și sper ca atunci să se fure mai puțin."

RODICA PARASCHIV, subprefect, Prahova "Ele puteau fi tăiate și ca să fie valorificate. Ele puteau fi tăiate ca să utilizeze benzile, dar e un gest reprobabil. "

Pe tronsonul din județul Prahova al Autostrăzii București - Ploiești, sunt proiectate patru căi de acces către localitățile limitrofe. Toate acestea au rămas fără porțile care împiedicau pătrunderea pe autostradă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2