Date companie
 
 
 
 

Hoții de buzunare fac legea în zonele aglomerate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : talhari, politisti, cercetati in libertate, hoti de buzunare
 

Polițiștii le-au declarat război hoților de buzunare, astfel că, în doar două săptămâni, au căzut în plasă nu mai puțin de 200 de tâlhari. Cei mai mulți dintre aceștia sunt cercetați în libertate.

DIANA SARCA, Poliția Capitalei: "În ultima perioadã au fost prinsi tot mai multi hoti care actionau în mod special în mijloacele de transport în comun si în zonele aglomerate ale Bucurestiului."

MARIUS GIURÃSCU, șef, S.I.C. Sector 3: "Majoritatea sunt oameni în vârstã, sunt oameni care nu au ce mânca si recurg la astfel de fapte pentru a-si produce sumele de bani de care au nevoie pentru a supravietui."

La capitolul hoți de buzunare, România deține o poziție de top și exportă astfel de specimene în toate țările civilizate ale Europei. Chiar zilele trecute, poilițiștii londonezi au reușit să anihileze o astfel de rețea provenită din țara noastră. Cei șapte infractori de etnie romă obișnuiau să acționeze la metroul londonez, acolo unde furau portofele, telefoane și iPod-uri de la călători. Justiția britanică i-a condamnat pe aceștia cu pedepse de până la doi ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2