Date companie
 
 
 
 

Hoții din Capitală sunt tot mai violenți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, politia, bijuterii, hoti, talharii
 

Hoții din Capitală sunt tot mai violenți! Peste 500 de cazuri de tâlhărie au fost comise, de la începutul anului, în București, iar 24% dintre atacuri au fost săvârșite de minori. Potrivit polițiștilor, tâlharii au o preferință pentru persoanele care poartă bijuterii la vedere.

EMILIA MIHAI, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Să evitați purtarea ostentativă a bijuteriilor și a telefoanelor mobile scumpe. Dacă ați devenit victima unei astfel de infracțiuni, Poliția Capitalei vă recomandă să apelați de urgență numărul 112 sau să alertați cea mai apropiată secție de poliție."

În ciuda pericolului, oamenii nu renunță la purtarea bijuteriilor valoroase, pe principiul "nu mi se poate întâmpla tocmai mie"!

VOX "Nu mi s-a întâmplat și chiar de asta le port. Dacă mi se întâmpla, s-ar putea să mă fi învățat minte și le lăsam pe acasă."

VOX "Nu-mi este teamă! Trăim într-o țară civilizată, cu toate că nu există pădure fără uscături. Bijuteriile îți dau un sentiment de bunăstare, de liniște sufletească, de încredere în ziua de mâine."

Unii au trecut deja prin experiențe neplăcute și au devenit mai circumspecți.

VOX "M-a prins! Tocmai de brățara asta era vorba. M-a prins un puști, într-un parc. M-a prins de mână și să-i dau brățara! M-a zgâlțâit puțin, așa. Are o închizătoare destul de puternică. Si mie îmi e greu să o desfac."

Potrivit datelor oficiale, numărul infracțiunilor de tâlhărie crește, de la an, la an. În 2012, numărul atacurilor comise în stradă, prin smulgerea lănțișoarelor de la gât sau a altor obiecte valoroase purtate la vedere, a crescut cu 15%, comparativ cu cel înregistrat în 2011.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2