Date companie
 
 
 
 

Hoții din Slatina, prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hoti, slatina, politisti, camere, supraveghere
 

Polițiștii din Slatina au reușit să prindă mai mulți hoți care au spart mașini și automate de cafea sau au furat din buzunare. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajutat la prinderea unora dintre hoți, iar cei care au fost doar identificați, sunt căutați în continuare de oamenii legii. În aceste imagini se văd doi tineri care se pregătesc să fure banii dintr-un automat de cafea. Cei doi au așteptat până când nu a mai trecut nimeni prin zonă, după care unul dintre ei a deschis ușa automatului cu o șurubelniță. Tinerii au reușit să plece cu o casetă de bani, dar au fost reținuți la scurt timp.

ADRIAN POP, șeful Poliției Locale Slatina "Primele imagini aratã clar cum cei doi infractori sparg bancomatul. În acel moment a fost chemat dispeceratul sã intervinã."

În altă zi, camerele de supraveghere amplasate în zona Liceului cu Program Sportiv din Slatina au surprins patru minori care au vandalizat o mașină. Unul dintre cei patru a spart geamul autoturismului cu o piatră pentru a fura un telefon mobil lăsat la vedere.

CLAUDIA RADU, comisar I.P.J. Olt "S-au identificat suspectii în persoana unor minori cu vâsta cuprinsã între 14 si 16 ani, cercetati în stare de libertate pentru furt."

Și hoții de buzunare au fost surprinși de camerele video. Doi bărbați au fost înregistrați în timp ce se apropie de o bătrână, căreia îi fură portofelul din geantă. Hoții au fost atât de abili, încât momentul exact al furtului abia se observă.
În Slatina există 167 de camere de supraveghe care monitorizează aproape întreg orașul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2