Date companie
 
 
 
 

Hotul de bijuterii a fost prins

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, prins, bijuterii, barbat, jefuit
 

Bãrbatul suspectat ca a jefuit sâmbãta trecutã un magazin de bijuterii din Capitalã a fost descoperit pe un teren viran din zona "Drumul între tarlale" din Sectorul 3. La vederea oamenilor legii, bãrbatul a încercat sã fugã, dar a fost imobilizat. De teamã sã nu fie prins de oamenii legii, barbatul locuia sub cerul liber. Jaful de la magazinul de bijuterii a avut loc ziua si a durat doar 30 de secunde. Bãrbatul mascat a amenintat vânzãtoarea cu un pistol si a reusit sã fure 250 de grame de bijuterii, în valoare de 20 de mii de lei. Surse din rândul anchetatorilor spun cã individul, in varsta de 32 de ani, este un specialist cu state vechi in talharii. Individul este suspectat si de furtul a douã mii de lei dintr-o cofetãrie, comis cu doar zece zile înaintea jafului de la magazinul de bijuterii. Atunci, el a amenintat-o pe vânzãtoare cu un cutit si i-a luat banii din casa de marcat.

NICUSOR SEBE, avocat "Inculpatul a recunoscut, a regretat, a condus organele de politie si în primul caz si în al doilea caz cãtre toate detaliile, care de fapt au fost confirmate si de camerele de luat vederi, a acceptat sã meargã sã dea si o probã ADN."

Anchetatorii încearcã sã stabileasca, acum, toate detaliile privind acest caz cauta sa afle daca bãrbatul a actionat singur, atunci când a jefuit magazinul de bijuterii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2