Date companie
 
 
 
 

Hunedorenii s-au călcat în picioare, pentru ajutoare alimentare de la U.E.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, someri, cozi, hunedoara, pensionari, depozit, uniunea, localnici, alimentare, europeana, distributie
 

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană au creat haos la depozitul de distribuție din Hunedoara, acolo unde zeci de localnici s-au călcat în picioare, pentru a fi siguri că nu pleacă acasă cu mâna goală.

VOX "Nu se intră cum vrem noi! Stăm de la 2, și intrăm ultimii!"

VOX "De la ora 5, stau aici! Numai acuma am ieșit."

A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor pentru a-i calma pe cei aflați la cozi.

AMBIANȚĂ "- Dom'le, eu vă rog frumos să vă potoliți! Sunteți persoană în vârstă și vă rog să vă potoliți. - Stau de la 5 aici! "

Primarul municipiului Hunedoara a dat asigurări că nu va rămâne nimeni fără pachet.

VIOREL ARION, primar, Hunedoara "Stăpânim situația, nu e niciun fel de problemă! Problema este că, față de anul trecut, numărul beneficiarilor s-a dublat. Sunt peste 8.000 de hunedoreni care beneficiază de aceste produse. Până în luna martie, o să dăm aceste ajutoare."

Cei care beneficiază de ajutoare alimentare sunt șomerii și pensionarii hunedoreni. Pachetul conține, printre altele, 3 kilograme de zahăr, 14 kilograme de făină, 4 kilograme de mălai, 7 kilograme de orez și 7 litri de ulei. Paradoxal, mulți dintre cei care s-au îmbulzit la cozi au plecat acasă cu taxiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2