Date companie
 
 
 
 

I.M.M. susțin Codul Fiscal girat de Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : venituri, parlament, IMM, codul, nicolescu, fiscal, majorari, cnipmmr
 

Susținem Codul Fiscal însă cerem decalarea cu cel puțin un an a majorărilor de venituri în sistemul administrației. Declarația aparține președintelui Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, prof. Ovidiu Nicolescu, care precizează că nu pot fi făcute în același timp îmbunătățiri fiscale care produc temporar scăderi de venituri și majorări de cheltuieli, deoarece se pot produce dezechilibre.

OVIDIU NICOLESCU, președinte, C.N.I.P.M.M.R. ”Dacă se mențin actualele influențe fiscale, noi suntem convinși că economia românească, peste un an de zile, va avea un ritm de creștere de cel puțin 4,5 - 5 la sută. Ori, acest ritm de creștere va permite venituri suficiente la venitul statului, ca să putem majora veniturile salariale.”

Reprezentanții Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România consideră că noul Cod Fiscal va avea un impact pozitiv asupra investițiilor și mediului de afaceri, prin simplificarea accesului la informații, reducerea generală a fiscalității și stimularea investițiilor. Parlamentul se va reuni într-o sesiune extraordinară, pentru a discuta despre Codul Fiscal, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat promulgarea și l-a retrimis Legislativului pentru reexaminare. Senatorii și deputații se vor întoarce astfel din vacanță, în zilele de 24-26 august pentru eventualele modificări pe care să le adopte la Codul Fiscal. Dacă nu vor fi aduse modificări, șeful statului nu mai are de ales decât să o adopte în această formă. Însă, Klaus Iohannis mai are o cale extraordinară de atac, o sesizare la Curtea Constituțională.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2