Date companie
 
 
 
 

Iarna la terasa, în stațiunile montane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, munte, iarna, zapada, terasa, revelion, anul, nou
 

Iarnã fãrã zãpadã, cu temperaturi destul de ridicate! Așa intrãm în noul an! La munte, turiștii care și-au dorit să petreacă revelionul printre nămeți au găsit un strat de două degete de nea.

VOX "- E perfectã, dacã ar fi și un strat de zãpadã ar fi super bunã. - Temperatura e foarte ridicatã. Da, dar e anormal ceea ce se întâmplã, acum, fațã de alți ani."

VOX "- E cald pentru perioada asta. Vãd cã deja mergeți descheiat. Nu vã e frig? - Nu! - Facem revelionul pe noroi? - Nu știm, sã vedem!"

VOX "Mi se pare ciudat, dar temperatura este ok. Nici prea cald, nici prea rece, e perfect pentru plimbare, perfect pentru vacanțã."

Puțin dezamăgiți de perspectiva de a nu schia după pofta inimii, cu o zi până în Anul Nou, unii au optat pentru terase. Cu atât mai mult, cu cât temperaturile sunt mai potrivite pentru un prag de primăvară.

VOX "- Vãd cã ați stat la terasã, ați bãut o bere. - O bere, o vodcã, o mãslinã. - Totuși sã stai la terasã în decembrie? - E normal, de ce sã nu fie normal."

VOX "- E foarte cald! Pãcat cã nu e zãpadã, în rest, vinul e bun. - Vãd cã, deja, stați la terasã. - Pãcat cã nu e zãpadã! La anul, poate avem noroc."

Meteorologii anunțã cã, în prima jumãtate a lunii ianuarie, temperaturile vor fi cu 7 grade peste cele normale pentru aceastã perioadã, iar ninsorile vor fi semnalate doar în zonele montane, la altitudini ridicate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2