Date companie
 
 
 
 

Igiena cetățenilor de etnie romă din Baia de Fier, asigurată gratis de primărie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : romi, primarie, gorj, baia, fier, dus, gratis, spalatorie
 

Igiena cetățenilor de etnie romă din Baia de Fier, în sarcina primăriei! Oamenii pot face baie și își pot da hainele la spălat, fără să plătească vreu leu. Costul serviciilor este suportat de primărie, din bugetul local.

AMBIANȚĂ "- În fiecare zi, funcționează mașina de spălat, aici? - Da."

VOX "- E foarte benefică pentru noi! - Acasă, n-are cine? - Nu prea are cine. Femeile sunt plecate la fructe de pădure, la cules. Să spălăm noi, bărbații, vă dați seama!"

VOX "- Ați scăpat de-o cheltuială? - Da, că n-aveam săpun, n-aveam dero. Așa, mai aducem și noi, aci, mai spălăm și noi. E bună!"

VOX "- La fiecare oră, se schimbă mașina. - E mult de muncă? - Suficient! Fiecare persoană are eticheta lui. O pun pe sac sau ce aduce, o trec în registru. Le scot din mașină, i le pun la loc."

DUMITRU TURBĂCEANU, primar, com. Baia de Fier, jud. Gorj "Este în beneficiul locuitorilor de aici, din cătunul Rudăria. Am făcut un calcul. Costurile nefiind foarte mari, ne-am permis, din bugetul local, să continuăm acest proiect."

Primăria plătește, lunar, 800 de lei pentru detergent și energie electrică, dar și pentru lemnele necesare încălzirii cazanului care furzizează apa de la dușuri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2