Date companie
 
 
 
 

Ilie Năstase și Mădălin Voicu au depus plângere penală împotriva lui Robert Turcescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plangere, ilie, voicu, ofiter, parchet, nastase, robert, turcescu, acoperit, madalin
 

Senatorul Ilie Năstase și deputatul Mădălin Voicu au depus plângere penală pe numele jurnalistului Robert Turcescu, după ce acesta din urmă a dezvăluit faptul că a fost ofițer acoperit. General în M.AP.N., Ilie Năstase pune sub semnul întrebării autenticitatea documentelor postate de Robert Turcescu pe blogul personal.

ILIE NĂSTASE, senator "Eu sunt general adevărat. De la cinci ani, sunt la Steaua. Dânsul, nu știu! Am auzit că nu a făcut serviciul militar. Nu îl consider militar! El dorește să fie anchetat și am înțeles că de un judecător drept. N-am înțeles! Dacă dumneavoastră ați înțeles fraza asta, eu n-am înțeles-o!"

MĂDĂLIN VOICU, deputat "E vorba, în primul rând, de siguranța națională. Un serviciu secret, de-aia i se spune secret, pentru că lucrurile care se întâmplă acolo nu trebuie făcute publice, nici de către Robert Turcescu, și, cu atât mai puțin, de către Traian Băsescu. Părerea mea este că Robert Turcescu este un fel de măscărici, care-și dorește foarte tare să fie în sprijinul unor oameni care au probleme psihiatrice."

Demersul inițiat de Ilie Năstase și de Mădălin Voicu nu pare să îl deranjeze pe Robert Turcescu.

ROBERT TURCESCU, jurnalist "Nu-l judec pe Năstase pentru felul în care gândește. În momentul de față, sunt dispus să stau în fața unui judecător, care să decidă dacă lucrurile pe care le-am spus sunt reale sau nu, dacă trebuie judecate sau nu. Asta nu mai e decizia mea."

Jurnaliștii l-au întrebat pe Turcescu dacă va continua să activeze în presă după stingerea scandalului.

ROBERT TURCESCU, jurnalist "Sunt convins că, la un moment dat, o să-mi dau seama și care este drumul meu în viață, de aici înainte. Dacă n-o fi presă, o fi la sapă. Mă duc să dau cu sapa, la pământul părinților."

Jurnalistul Robert Turcescu a provocat un adevărat scandal, după ce a postat pe blogul personal un mesaj cu titlul “Mărturisire și spovedanie”, în care afirmă că a fost locotenent-colonel sub acoperire. La mesaj, au fost atașate un livret militar și câteva state de plată, cu sumele de bani pe care le-ar fi primit pentru serviciile sale. Livretul are ștampila Unității Militare 02515 B, indicativul Direcției Personal Și Mobilizare din Statul Major General.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2