Date companie
 
 
 
 

Îmbulzeală la Casa de Pensii Iași, pentru bilete de tratament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, bilete, tratament, pensionari, coada, statiuni
 

Casa de Pensii din municipiul Iași a fost asaltată de pensionarii dornici să prindă un bilet la tratament, în această vară. Deși sunt bătrâni și bolnavi, oamenii au stat cu orele la coadă, pentru a fi siguri că vor ajunge în stațiunile țintite.

AMBIANTÃ "Acum am treabã eu, de ce nu mã lasi?

AMBIANTÃ "Stau de dimineatã aici si sunt femeie operatã, vai de capul meu, am patru operatii, si nu mai pot sta aici."

VOX "Nu cred cã mai prind, cã m-a scos de la rând, de acolo si vin de la Coarnele Caprei si te gândesti cã am 84, merg pe 85 de ani."

AMBIANTÃ "Sunt mult mai multe solicitãri decât bilete, de aia nu poate sã prindã toatã lumea."

VOX "-Nu mai pot. -Dar vi se pare normal sã vã înghesuiti asa? -Nu mai pot, mã doare inima."

VOX "-M-a îngrãmãdit acolo. -Dar s-a meritat? -Nu s-a meritat cã-s banii nostri, nu s-a meritat, parcã ne dã degeaba."

Cele mai multe bilete au fost repartizate în stațiunile Sovata, Băile Herculane, Tușnad, Târgu Ocna și Mangalia.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vagoane dezafectate, incendiate de oamenii străzii în gara din Iași ( 29 August 2014 )

  Incendiu violent, în gara principală din Iași! Patru vagoane dezafectate, în care își găsiseră adăpost câțiva oameni ai străzii, au fost cuprinse de flăcări. Călătorii au urmărit speriați, de pe peron, cum flăcările se extind rapid, din cauza vântului puternic, de la un vagon la altul. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă, pentru lichidarea focului. Toate cele patru vagoane cuprinse de flăcări s-au făcut scrum.

 • Premierul Victor Ponta, în Republica Moldova, la sărbătoarea împlinirii a 23 de ani de independență ( 27 August 2014 )

  Republica Moldova a sărbătorit 23 de ani de la declararea independenței! Aniversarea a fost marcată de inaugurarea conductei de gaze naturale Iași-Ungheni, care va asigura legătura între sistemele de transport al gazelor naturale dintre România și Republica Moldova. La ceremonie au fost prezenți prim-miniștrii celor două state, Victor Ponta și Iurie Leancă, precum și comisarul european pentru Energie...

 • Proiectele de lege privind amnistierea fiscală a pensionarilor și mamelor, aprobate de Guvern ( 19 August 2014 )

  Guvernul a aprobat proiectele de lege privind amnistierea pensionarilor și a mamelor, care au primit sume necuvenite de la stat din vina funcționarilor. Actele normative vor fi transmise Parlamentului spre adoptare. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat că sunt scutiți de la restituirea sumelor încasate pensionarii care sunt în sistemul de pensii până la data intrării în vigoare a legii, care va fi fixată de Parlament.

 • Lege pentru amnistierea pensionarilor ( 5 August 2014 )

  Proiectul de lege pentru amnistierea unor pensionari care trebuie să returneze bani statului a fost elaborat de Ministerul Muncii și este supus dezbaterii publice, până în 15 septembrie. Proiectul prevede că pensionarii vor fi scutiți de la plata debitelor reprezentând sume încasate necuvenit, ca urmare a unor interpretări neunitare ale prevederilor legislației din domeniul asigurărilor sociale și pensiilor.

 • Două zile cu temperaturi de foc ( 4 August 2014 )

  Val de căldură în România! Nici nu s-au terminat bine ploile, că în multe orașe temperaturile au depășit 36 de grade Celsius la umbră. Luni a fost înregistrată cea mai călduroasă dimineață a anului. În jurul orei 8.00, pe litoral termometrele au arătat 27 de grade Celsius. În Capitală, corturile instalate de autorități pe străzi sau fântânile arteziene au devenit adevărate oaze de răcoare. La Iași, oamenii încearcă...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 01 Sep. 2014

1 EUR = 4.3989 RON
-0.0137
1 USD = 3.3485 RON
-0.0005
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Turist Center - vacante pentru fiecare Crisana - stiri locale Oradea