Date companie
 
 
 
 

Îmbulzeală la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului, pentru rochiile de mireasă la reducere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nunti, targ, mireasa, palatul, parlamentului, rochii
 

Îmbulzeală mare la rochii de mireasă! La târgul de nunți de la Palatul Parlamentului s-au pus la bătaie sute de rochii de mireasă, cu reduceri de până la 95%. Diana are nunta abia în luna septembrie, dar a mers la târg hotărâtă să-și găsească rochia de mireasă multvisată.

VOX "Sincer n-am găsit chiar pe gustul meu, însă am 2 opțiuni. Asta pentru vals, că sunt anumite prize, și asta pentru nunta propriu-zisă."

Tânăra a fost ajutată chiar de mama soacra.

AMBIANȚĂ "- Mă omori, soacră! Stai să mai închid un nasture! - Dacă te mai îngrași? - Nu mă mai îngraș."

La final, Diana a plecat acasă cu două rochii.

AMBIANȚĂ "1000 de lei, și, aia, 200 de lei, dacă nu mă înșel."

În ciuda aglomerației, unele domnișoare au reușit să își găsească rochia perfectă. Cu ocazia asta, viitorii soți au avut de trecut și proba împărțirii sarcinilor în cuplu. Unii au trecut proba, alții... s-au pierdut în mulțime!

VOX "Am găsit destule! Sper să se potrivească."

VOX "Nu știu unde e! L-am pierdut din secunda în care am intrat, cred."

Potrivit participanților la târg, vânzările au mers ca pe bandă rulantă. Târgul de nunți de la Palatul Parlamentului este deschis până duminică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest cu tractoare, organizat de Asociația Forța Fermierilor la Palatul Parlamentului ( 26 Mai 2021 )

  Asociația Forța Fermierilor a organizat, astăzi, un mars de protest cu tractoare în jurul Palatului Parlamentului. Protestatarii cer ca agricultura să fie inclusă în lista de priorități strategice de anul acesta.

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2