Date companie
 
 
 
 

Imediat după Anul Nou, magazinele au ieftinit hainele și încălțămintea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : produse, tva, scadere, reduceri, haine, incaltaminte
 

Au început reducerile în magazinele din mall-uri! Hainele, dar și încălțămintea sunt mai ieftine acum și cu 50%. Cum TVA-ul a scăzut de la 24 % la 20%, toate produsele, cu exceptia alimentelor, s-au ieftinit.

VOX "- Ne-am luat deja! - La reducere? - Da. - Ați văzut că sunt reduceri mari de 50 %? - Da, da! Sperăm să mai scadă mai mult de atât, de asta am și venit. - De asta ați venit pentru reduceri? - Da, să ne achiziționăm lucruri de care aveam nevoie."

VOX "- V-ați cumpărat ceva de început de an? - Da, ce trebuia să schimbăm. Niște pantaloni, în rest nimic. Și ați văzut că sunt reduceri mari? - Hmmm, se putea și mai bine, cum avem și în afară, 60-70 la sută."

VOX "- V-ai înnoit? - Nu, am luat așa, ca să mai fie. Sunt reduceri foarte mari, ați sesizat, din cauza asta am luat două perechi. - Ce reduceri aveau ? - Nu știu, cred că 50 la sută la toate."

Oficial, perioada reducerilor va începe pe 15 ianuarie. Atunci comerciantii vor ieftini marfa cu până la 90 la sută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • 400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI ( 3 August 2019 )

  Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa.

 • Neregulile în industria cosmetică, sancționate drastic ( 9 Iulie 2019 )

  Amenzi substanțiale, în rândul distribuitorilor și comercianților de produse cosmetice! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a verificat peste 900 operatori economici din industria produselor cosmetice, care efectuau...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2