Date companie
 
 
 
 

Imediat după Anul Nou, magazinele au ieftinit hainele și încălțămintea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : produse, tva, scadere, reduceri, haine, incaltaminte
 

Au început reducerile în magazinele din mall-uri! Hainele, dar și încălțămintea sunt mai ieftine acum și cu 50%. Cum TVA-ul a scăzut de la 24 % la 20%, toate produsele, cu exceptia alimentelor, s-au ieftinit.

VOX "- Ne-am luat deja! - La reducere? - Da. - Ați văzut că sunt reduceri mari de 50 %? - Da, da! Sperăm să mai scadă mai mult de atât, de asta am și venit. - De asta ați venit pentru reduceri? - Da, să ne achiziționăm lucruri de care aveam nevoie."

VOX "- V-ați cumpărat ceva de început de an? - Da, ce trebuia să schimbăm. Niște pantaloni, în rest nimic. Și ați văzut că sunt reduceri mari? - Hmmm, se putea și mai bine, cum avem și în afară, 60-70 la sută."

VOX "- V-ai înnoit? - Nu, am luat așa, ca să mai fie. Sunt reduceri foarte mari, ați sesizat, din cauza asta am luat două perechi. - Ce reduceri aveau ? - Nu știu, cred că 50 la sută la toate."

Oficial, perioada reducerilor va începe pe 15 ianuarie. Atunci comerciantii vor ieftini marfa cu până la 90 la sută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2