Date companie
 
 
 
 

IMM-urile vor bani pentru investitii, pentru a iesi din criza

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, inflatie, bani, salariu minim, investitii, IMM, crestere economica
 

Iesim din criza daca guvernul aloca bani pentru investitiii! Asta spun la unison reprezentantii Consiliului National al intreprinderilor private mici si mijlocii din Romania. Acestia vin si cu solutii. Guvernul sa nu cheltuiasca mai mult decat produce, firmele sa fie fie protejate in privinta practicilor concurentiale si autoritatile publice locale sa aiba bani pentru confinantarea proiectelor europene.

OVIDIU NICOLESCU
presedinte CNIPMMR: "Nu nu cantonam numai sa reducem cheltuielile, ci trebuie sa o luam pe panta investitiilor. Fara bani in plus la economie n-o sa reusim sa iesim din criza. Investitii, functionalitate si productivitate, ca vrem salarii, ca fara productivitate inseamna iar inflatie."

Reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii s-au intalnit si cu delegatia FMI, careia i-au prezentat solutiile pentru ca Romania sa poata avea mult dorita crestere de 1.5 la suta in 2011. Cat despre cresterea salariului minim pe economie, reprezentantii imm-urilor spun ca 50 de mii de firme ar intra in faliment daca se aplica aceasta masura.

OVIDIU NICOLESCU
presedinte CNIPMMR: "Orice majorare de salariu nu inseamna decat doua lucuri: inflatie la nivel national si inseamna ca firmele mici in cauza o sa sa decapitalezeze si o sa intre in faliment."

Din cauza crizei aproape 200 de mii de firme au dat faliment din 2009 pana in prezent.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2