Date companie
 
 
 
 

Imnul stațiunii Mamaia, lansat de primarul Radu Mazăre, odată cu deschiderea sezonului estival

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, sezon, primar, Mazare, Mamaia, radu, imn, parade, estival, videoclip
 

Sezonul estival, inaugurat cu multă veselie, de 1 Mai! Primarul Constantei, Radu Mazãre, a fost în centrul atentiei, la startul distracției de la malul Mării Negre. El a lansat, miercuri-seară, într-un club select, imnul stațiunii Mamaia. Edilul vrea, cu ajutorul videoclipului, care a costat 30.000 de euro, să-i convingă pe turiști să aleagă litoralul românesc.

AMBIANTÃ "Sã-nceapã carnavalul! Face cinste salvamarul!"

Îmbrãcat în uniformã de salvamar interbelic, Radu Mazãre s-a lansat în industria muzicalã. Are doar douã versuri în imnul statiunii Mamaia cântat de Loredana Groza și rapperul Cabron, dar a participat la filmarea videoclipului piesei și e vedetă.

RADU MAZÃRE, primar, Constanta "- A meritat toatã tevatura asta? – Eu zic cã da, dacã iei în calcul faptul cã, pentru a pleca de aici, din nordul statiunii, ca sã ajungi pânã la intrare în statiune, faci cam o orã. Am plecat cu mașina, era barã la barã, nenorocire, aglomeratie, dar oamenii nu înjurau, fãceau cu mâna, dansau."

VOX "- Cât ati repetat cu primarul? – Foarte mult, aproape o zi întreagã."

Edilul Constanței speră că videoclipul, care a fost plătit din banii hotelierilor, va deveni hitul verii.

NICOLAE BUCOVALÃ, președinte, A.P.M. "N-am fi putut obtine banii de la Ministerul Turismului pentru cã nu au, pentru cã litoralul nu este în brandul României."

Mamaia ar putea avea parte de o promovare separatã fatã de restul litoralului. Ministerul Culturii a dat avizul pentru planul urbanistic zonal al statiunii, dupã ce Radu Mazăre a declarat cã procedura a fost tergiversatã și că i s-ar fi cerut mitã de zeci de mii de euro, prin intermediari. Edilul a declarat că vrea sã facã investitii de 55 de milioane de euro.

CORINA MARTIN, președinte, A.P.D.T. LITORAL-DELTA DUNĂRII "Tocmai ne-am gândit sã organizãm o paradã și un carnaval al statiunii Mamaia la București. Asta nu s-a mai întâmplat și cred cã va fi urmãtorul mare proiect."

Parade, concerte, petreceri campenesti și concursuri sunt doar câteva dintre evenimentele pregătite pentru turiștii care au ales litoralul românesc, ca să petreacă minivacanța de 1 Mai și Paște. Conditiile meteo se anunta favorabile pentru zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2