Date companie
 
 
 
 

Impozitul forfetar va fi eliminat de la 1 octombrie!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozit, impozit forfetar, eliminat, 1 octombrie, marko bela
 

Impozitul forfetar va fi eliminat de la 1 octombrie! Cel putin asta sustine presedintele UDMR, Marko Bela care sustine ca aceasta masura dar si altele vor fi implementate de Guvern in perioada imediat urmatoare , prioritatea absoluta fiind economia si starea sociala.
In acelasi timp,vicepremierul Marko Bela, a declarat ca începând cu data de 1 ianaurie 2011 salariile bugetarilor, în prezent micsorate cu 25%, vor fi marite, urmând sa se stabileasca care vor fi procentele de majorare.El a reiterat faptul ca începând de anul viitor situatia economica a României va cunoaste o anumita ameliorare, însa nu o schimbare radicala.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Impozitul pe gospodărie, pierderi de 30 de miliarde de lei la buget ( 4 Mai 2017 )

  Proiectul impozitului pe venitul global pe gospodărie stârnește tot mai multe îngrijorări și critici. Specialiștii atrag atenția că nimeni n-ar avea de câștigat dacă se implementează modificările fiscale. 

 • Scutirea pensionarilor de la plata CASS și neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei, aprobate în Comisia de buget ( 4 Ianuarie 2017 )

  Scutirea pensionarilor de la plata CASS și neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei, aprobate în Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților! 

 • Căutat în Spania, prins în România ( 2 Octombrie 2015 )

  Un român căutat de autoritățile spaniole a fost prins la Pitești. Pe numele tânărului de 32 de ani era emis un un man­dat european de arestare preventiva. Anul trecut el si-a dezvoltat în Tenerife o afacere imobiliara în urma careia a câstigat sume uriase de bani.

 • Forum pe tema fiscalității ( 6 Mai 2015 )

  Scaderea TVA-ului, impozitul pe profit sau venit, contribuțiile sociale și alte modificari ale codului fiscal discutate la București, în cadrul evenimentul "Tax & Finance Forum". Dezbaterea a reunit reprezentanți ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță, precum și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

 • O femeie din Buzău a primit un leu drept dividende, iar acum trebuie să plătească 1.000 de lei la stat ( 25 Martie 2015 )

  Caz surprinzător în județul Buzău! O femeie are de plătit statului 1000 de lei pentru că nu și-a achitat impozitele pe un dividend de un leu, primit acum 5 ani. A aflat de datorie întâmplător, când soțul ei a mers la Casa de Asigurări de Sănătate pentru o adeverință necesară internării în spital a femeii.  Femeia, care toată viața a fost casnică, susține că nu a fost înștiințată acasă nici de datorie și nici de leul din dividende.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 23 Iun. 2017

1 USD = 4.0905 RON
-0.0191
1 EUR = 4.5673 RON
-0.0242
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2