Date companie
 
 
 
 

Împreună, pentru micuța Anya

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : interventie, ajutor, ungureanu, malformatie, cost, sua, clinica, cont, anya, congenitala
 

Anya, o fetiță în vârstă de doi ani și jumătate are nevoie de ajutor. Fetița a fost diagnosticată, înainte de a veni pe lume, cu o malformație cardiacă gravă. A trecut deja prin cinci operații, dar este, însă, departe de vindecare. După multe demersuri, părinții au reușit să identifice o soluție pentru salvarea fetiței. Micuța Anya ar putea fi operată la cea mai bună clinică din lume pentru cardiologie congenitală. Acolo ar fi posibilă corecția ventriculului drept, care ar pune capăt celei mai mari probleme de care suferă copilașul. O intervenție care trebuie făcută cât mai curând, dar care al cărei cost depășește cu mult posibilitățile părinților. O piedică ce trebuie depășită, altfel starea fetiței se va înrăutăți.

ANDREI UNGUREANU, tatăl Anyei "În momentul de față i s-au făcut două corecții prin care tot fluxul sanguin este redirecționat și am găsit în State o variantă de corecție, prin care îi vor reconstrui ventriculul și îi vor reface calea de ejecție care îi duce sângele neoxigenat către plămâni."

Cei care vor să o ajute pe Anya să se facă bine, pot dona bani în contul bancar deschis pe numele mamei fetiței, Adriana Ungureanu, cont în lei: RO25 RZBR 0000 0600 0814 6100. De asemenea, donațiile se poate face direct prin SMS la 8828 cu textul „ANYA”. Împreună o putem ajuta pe Anya să se facă bine!


Împreună, pentru micuța Anya

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2