Date companie
 
 
 
 

Împușcãturi și bãtaie în Capitalã, pentru un loc de parcare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, raniti, impuscaturi, spital, ancheta, politisti, parcare, loc, bate, dristor
 

Scandal cu împușcături și bâte, dumnică dupa-amiază, în cartierul bucureștean Dristor. Patru persoane au fost rănite în altercație. Scandalul ar fi pornit de la un loc de parcare, ocupat de o mașină cu numere de înmatriculare de Bulgaria. Șoferul care ocupa abuziv locul de parcare a chemat doi prieteni în ajutor, iar unul dintre ei l-a lovit pe proprietar cu o bâtã. Atunci, acesta a scos un pistol cu bile și a început sã tragã.

AMBIANȚÃ "- Dar de ce a tras fratele dumneavastră? - Hai nu! - El a tras primul?"

EMILIA MIHAI, purtãtor de cuvânt, D.G.P.M.B. "În urma acestui conflict au fost raniți cei doi șoferi, dar și doi bărbați, care au fost chemați în ajutor de conducatorul auto al unuia dintre autoturisme!"

VOX "- Nu știm cine este victima, în momentul de față. Vom afla. Sunt 3 persoane internate la Floreasca, în care clientul dumneavastră a tras."

Locuitorii din zonã au ieșit îngroziți în stradã.

VOX "S-au auzit impușcături, dupa aceea țipete. Poliția a venit in 30 de secunde. Au venit 4 salvari, ale S.M.U.R.D.."

Toți cei patru bãrbați au ajuns la spital. Trei dintre ei erau împușcați, iar proprietarul locului de parcare avea traumatism cranian.

DAN MARINESCU, medic, Spitalul Floreasca "Sunt trei bolnavi care au fost aduși la noi, după această agresiune, cu plăgi împușcate. Sunt bărbați in jur de 30 de ani. Unul dintre ei are o plagă la nivelul lombar, cu respectivele gloanțe retenționate la nivelul maselor musculare. Un alt pacient are o plagă doar la nivel facial. Al treilea pacient are mai multe plăgi. Două sunt la nivelul toracelui, una în axilă și una în toracele posterior, iar o a treia plagă este undeva, în zona occipitală!"

Cercetãrile în acest caz sunt efectuate de polițiștii Secției 11. Aceștia îi vor audia în zilele urmãtoare și pe răniți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2