Date companie
 
 
 
 

Impușcături în cartierul bucureștean Militari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : focuri de arma, urmarire, impuscaturi in Militari, urmariti de oamenii legii, echipaj de politie, autoturism inmatriculat in strainatate, focuri de avertisment
 

Urmărire cu focuri de armă si în cartierul bucureștean Militari. Un echipaj de politie a vrut să legitimeze în cursul noptii persoanele aflate într-un autoturism înmatriculat în străinătate. In acel moment insa, masina a demarat în trombă, pe culoarea rosie a semaforului. Politiștii au pornit după suspecti, dar- in dreptul unei săli de jocuri- unul dintre pasagerii automobilului urmărite a scos un pistol si a tras în directia oamenilor legii. Ei au ripostat imediat cu opt focuri de avertisment si două în cauciucuri. Suspectii s-au făcut nevăzuti. O oră mai târziu, masina a fost găsitã abandonatã în curtea unei femei din Chitila.

VOX: "Eram în casã la televizor, am auzit bubuituri în poartã si mi-a zis sã deschid repede, a bãgat masina, a sãrit, pânã m-am învârtit, el a iesit. Zice: "vine garda." (...) a fugit."

Din spusele localnicilor, cel care a abandonat autoturismul în curtea femeii le este vecin, are în jur de 23 de ani si trăiește numai din infracțiuni.

VOX: "E un vagabond, un destrãbãlat... numai cu furatul".

Femeia a fost dusă la audieri, la sediul Poliției din Chitila. Anchetatorii fac cercetări pentru a descoperi legătura din familia ei si proprietarul masinii, precum si identitatea pasagerilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2