Date companie
 
 
 
 

Impuscaturi in centrul vechi al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, impuscat, agresor, politisti, brbat
 

Un bărbat a fost împușcat, sambata-dimineata, în centrul vechi al Bucureștiului, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Agresorul a fost prins de polițisti la scurt timp.

VOX politist "Am înțeles că au încercat să arunce cu sticle de bere. Au reacționat violent asupra noastră. Trei persoane din cele șase au încercat să o ia pe o strada. Le-am somat, s-au oprit. Au fost imobilizate. Am primit ajutor din parte colegilor nostri."

prin telefon: DIANA SARCA, Poliția Capitalei "Vorbim despre un conflict între mai mulți bărbați. Unul dintre aceștia a folosit un pistol cu proiectil de cauciuc. Urmează să se stabileasca dacă era deținător legal și în ce condiții avea asupra lui aceasta armă."

VOX politist "Au fost găsite asupra unuia dintre participanții la scandal. Acest cuțit, restul obiectelor în urma controlului corporal, a mai fost găsit un alt cuțit abandonat în canal, împreună cu un document, pistolul cu bile și cele trei tuburi cu cartușe."

In prezent, barbatul impuscat este internat la spital, iar agresorul este audiat la sectia de politie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2