Date companie
 
 
 
 

Împușcături într-un mall din Tg. Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscaturi, politia, dosar, mall, pistol, jiu
 

Momente de coșmar într-un mall din Târgu-Jiu! Câțiva tineri s-au luat la ceartă din cauza unei datorii. La un moment dat, cearta a degenerat. Unul dintre ei a scos un pistol și a tras către tânărul care îi datora bani. Din fericire, acesta a reușit să se ferească și să fugă din calea atacatorului. Clienții s-au sperait de moarte și s-au ascuns care pe unde au putut, iar paznicii au alertat poliția și jandarmeria. Zona a fost împânzită de polițiștii, iar jandarmii nu au mai lăsat pe nimeni să intre în centrul comerical.

VOX "Eram la masa cu prietena mea, mâncam liniștiți și dintr-o dată au început să sară pe scări. Au intrat mai multi polițisti, se uitau pe la mese, au venit chiar și la masa mea și s-au uitat."

prin tel: LUCIAN STROE, purtător de cuvânt, I.P.J. Gorj "În incinta respectivă s-a produs o altercație între mai multi tineri. În continuare polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului."

Agresorul a reusit să fugă, însa a fost prins la scurt timp de oamenii legii și reținut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal și arma i-a fost confiscată. După expertizarea armei se va stabili și încadrarea faptei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2