Date companie
 
 
 
 

În Capitală va fi înființată o brigadă de poliție, special pentru securitatea transportului urban de călători

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, transport, hoti, politie, autobuz, metrou, tramvai, securitate, brigada, urban
 

Bucureștenii vor beneficia de mijloace de transport în comun mai sigure. Poliția Capitalei va înființa, la primăvară, o nouă secție, specializată în prinderea în flagrant a hoților din autobuze, tramvaie sau metrou. După modelul aplicat în Austria în urmă cu trei ani, acțiunile de control ale noii brigăzi de poliție se vor desfășura în spațiile cu trafic intens și în zonele sensibile din punct de vedere al securității cetățenilor.

EMILIA MIHAI, ofițer de presă, Poliția Capitalei "Vor fi doua servicii: unul pe mijloacele de transport în comun de suprafațã, iar unul pentru metrou. Vor fi și echipe de flagrant, vor fi și polițiști îmbrãcați în uniformã. "

Oamenii sunt conștienți de pericolele la care se expun atunci când merg cu transportul în comun.

VOX "- Am coborât pe treapta din fațã și o cetãțeancã a început sã îmi bage mâna în coș. - Și ce ați fãcut? - Am țipat și a coborât la prima stație."

VOX "Stiu cã pe linia lui 300 lucreazã în echipã o femeie și doi bãrbați. Doi se fac cã se ceartã și unul... Au tot felul de metode!"

VOX "- Vã este fricã sã umblați cu mijloacele de transport în comun din cauza hoților? - Sigur ca da! De exemplu, eu, seara, nici atâta nu circul."

Brigada de Poliție pentru Transportul Urban va avea în componență și ofițeri de poliție judiciară. Aceștia se vor ocupa de strângerea tuturor probelor, astfel încât cei prinși în flagrant să fie trimiși în fața instanței.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2