Date companie
 
 
 
 

In ciuda protestelor postasilor, ministrul Comunicatiilor nu renunta la restructurari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, posta, ministrul, postasi, comunicatiilor, restructurarea, demisii
 

Cu toate protestele angajaților de la Poșta Română, ministrul Comunicațiilor, Valerian Vreme, nu renunță la restructurarea posturilor. Astfel, 450 de unitãți poștale vor fi desființate, iar cei 1.400 de poștași vor fi redistribuiți în oficiile rãmase. Marti, peste 1.500 de angajati din sistem și membri BNS au pichetat Ministerul Comunicațiilor.

VOX "Vai de capul nostru, ne strãduim sã nu rãmânem cu banii în casã. Mergem prin pãduri, nimeni nu te pãzește."

Poștașii spun cã, prin comasarea unitãților, conducerea Poștei Române îi forțeazã sã-și depunã demisiile, ca sã nu le dea cele 48 de salarii compensatorii la care ar avea dreptul. Ministrul Comunicațiilor si Societății Informaționale crede că restructurarea este normală, pentru că vremurile moderne o impun.

VALERIAN VREME, ministrul Comunicațiilor "Acea scrisoare cu care ne-am obișnuit cu toții a fost înlocuitã cu ce? Cu mailul."

Posta Romana se afla in proces de organizare si reorganizare de aproape doi ani, iar ultimele decizii luate de management reduc veniturile salariatilor cu mai mult 15 procente. Posta nu a mai incheiat contracte noi prin care sa aduca venituri, asa ca- potrivit autotitatilor- unica solutie pentru recuperarea deficitelor este reducerea numarului locurilor de munca si, implicit, concedierile colective.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2